Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Metings1905 / Beşiktaş Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
2,190
113
Ben senden koyu Beşiktaşlıyım dost ben bu besikteasi bu kadar ruhsuz Beşiktaşı görmek istemiyorum ins 10 15 yerde takimi komple değiştirirler
bırak koyuyu sen beşiktaşlı değilsin insan sevdiği için böyle bir şey söylüyorsa onu sevmiyor demektir.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,394
21,853
113
bırak koyuyu sen beşiktaşlı değilsin insan sevdiği için böyle bir şey söylüyorsa onu sevmiyor demektir.
Pauhaha eger Beşiktaş fark yerse takımda lakayt oyuncuların çoğu gider bu maçtan sonra yerine daha sağlam oyuncular gelir ve buda besiktasin isine yarar ben Beşiktaşi çok seviyorum ama bugün yenilmesini istiyorum yoksa bu Beşiktaş yine bu sene ligte 30 fark yer

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
2,190
113
Pauhaha eger Beşiktaş fark yerse takımda lakayt oyuncuların çoğu gider bu maçtan sonra yerine daha sağlam oyuncular gelir ve buda besiktasin isine yarar ben Beşiktaşi çok seviyorum ama bugün yenilmesini istiyorum yoksa bu Beşiktaş yine bu sene ligte 30 fark yer
O dediğin şeyler yenilerek değil yenerek oluyor sen böyle olmasını istersen nasıl para kazanıp transfer yapacak? Galatasaraya bak deme onların ne yaptığını tüm türkiye biliyor zaten

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Üzülerek söylüyorum ki hayırlı olsun. Beleş oran vermiş.
Elim gitse Beşiktaşlı olmasam bariz karşı tarafa yüklenirdim gözüm kapalı. Tarihin en ruhsuz takımıydi geçen hafta.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,394
21,853
113
O dediğin şeyler yenilerek değil yenerek oluyor sen böyle olmasını istersen nasıl para kazanıp transfer yapacak? Galatasaraya bak deme onların ne yaptığını tüm türkiye biliyor zaten
Ben askerdeyken besiktasin maclari olurdu o an nöbet felan yazılmışsa bana komutana gidip 2 saat yalvariyordum nöbet saatimi değişsin diye sırf Beşiktaş in macini izlemek için 2 saat komutana yalvariyordum suan ben evimdeyim rahatım Beşiktaş inda maci var ama ben izlemicem daha fazla konuşmamı istermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...