- 740
- 727
- 93
bol sans
bırak koyuyu sen beşiktaşlı değilsin insan sevdiği için böyle bir şey söylüyorsa onu sevmiyor demektir.Ben senden koyu Beşiktaşlıyım dost ben bu besikteasi bu kadar ruhsuz Beşiktaşı görmek istemiyorum ins 10 15 yerde takimi komple değiştirirler
Pauhaha eger Beşiktaş fark yerse takımda lakayt oyuncuların çoğu gider bu maçtan sonra yerine daha sağlam oyuncular gelir ve buda besiktasin isine yarar ben Beşiktaşi çok seviyorum ama bugün yenilmesini istiyorum yoksa bu Beşiktaş yine bu sene ligte 30 fark yerbırak koyuyu sen beşiktaşlı değilsin insan sevdiği için böyle bir şey söylüyorsa onu sevmiyor demektir.
O dediğin şeyler yenilerek değil yenerek oluyor sen böyle olmasını istersen nasıl para kazanıp transfer yapacak? Galatasaraya bak deme onların ne yaptığını tüm türkiye biliyor zatenPauhaha eger Beşiktaş fark yerse takımda lakayt oyuncuların çoğu gider bu maçtan sonra yerine daha sağlam oyuncular gelir ve buda besiktasin isine yarar ben Beşiktaşi çok seviyorum ama bugün yenilmesini istiyorum yoksa bu Beşiktaş yine bu sene ligte 30 fark yer
Kanka bana at basarım gerı atarım sanaÜzülerek söylüyorum ki hayırlı olsun. Beleş oran vermiş.
Elim gitse Beşiktaşlı olmasam bariz karşı tarafa yüklenirdim gözüm kapalı. Tarihin en ruhsuz takımıydi geçen hafta.
Shaktara 2.04 vermesi çok enteresanBeşiktaş defansı en az 2 yer dıye dusundum
Gelırse 1 kısı 351 TL
Ben askerdeyken besiktasin maclari olurdu o an nöbet felan yazılmışsa bana komutana gidip 2 saat yalvariyordum nöbet saatimi değişsin diye sırf Beşiktaş in macini izlemek için 2 saat komutana yalvariyordum suan ben evimdeyim rahatım Beşiktaş inda maci var ama ben izlemicem daha fazla konuşmamı istermisinO dediğin şeyler yenilerek değil yenerek oluyor sen böyle olmasını istersen nasıl para kazanıp transfer yapacak? Galatasaraya bak deme onların ne yaptığını tüm türkiye biliyor zaten
O defansla bencedeShaktara 2.04 vermesi çok enteresan
Beşiktaş bu defansla yine 3-4 yer
Bizde50 ye 10 k rolundeydın gormedın
@Northe yi de sen batırmıştın aw 😂Tahir benim eski dostumdu aylarca beraber kupon yaptık onlan aramiz bozuldu ondan sonra adam 1 günde 3 max aldi iste hayattaki sansim puaha
Northe len fazla Samimiyetim yoktu atam zaten 1k para atti benim dediğim maça 1 sene konuştu zaten o günden sonra kimseye al bu maçı oyna demedim@Northe yi de sen batırmıştın aw 😂
AhahahahahahahhaNorthe len fazla Samimiyetim yoktu atam zaten 1k para atti benim dediğim maça 1 sene konuştu zaten o günden sonra kimseye al bu maçı oyna demedim
Geldi otrump kuponu noldu
bsanssBeşiktaş defansı en az 2 yer dıye dusundum
Gelırse 1 kısı 351 TL