- 21,386
- 14,776
- 113
Aynen agacm😂Yaşadık maykom
Aynen agacm😂Yaşadık maykom
Ins 10 yer bol sansBeşiktaş defansı en az 2 yer dıye dusundum
Gelırse 1 kısı 351 TL
Bol sanss metooBeşiktaş defansı en az 2 yer dıye dusundum
Gelırse 1 kısı 351 TL
Tamam kardesimmmmm görüşürüz bol şans50 ye 10 k rolundeydın gormedın
Hayırdır trıp mı atıyon kuponu atmadım dıye foruma puahhaTamam kardesimmmmm görüşürüz bol şans
EywBol sanss metoo
Bol şans gelmiş buBeşiktaş defansı en az 2 yer dıye dusundum
Gelırse 1 kısı 351 TL
Sımdı yattı kuponBol şans gelmiş bu
Sana bol sans yazdığımız da begen de az gorgulu ol kizdirma beni aksam aksam puahahSımdı yattı kupon
Begenmedıgımız mı var bak bakalım erhannnnSana bol sans yazdığımız da begen de az gorgulu ol kizdirma beni aksam aksam puahah
5 dakika önce sans diledim beğenmedin maalesefBegenmedıgımız mı var bak bakalım erhannnn
Su maxımıanle ugrasıyorum 😀5 dakika önce sans diledim beğenmedin maalesef
Gece güzel para indirmis tahirden güzel katlamis5 dakika önce sans diledim beğenmedin maalesef
Senin alt edemedigin adam yok bu forumda nasil olur bu puahaSu maxımıanle ugrasıyorum 😀
Kupon gelmeden daha pazarlıklar basladı arkada amkSenin alt edemedigin adam yok bu forumda nasil olur bu puaha
Tahir benim eski dostumdu aylarca beraber kupon yaptık onlan aramiz bozuldu ondan sonra adam 1 günde 3 max aldi iste hayattaki sansim puahaGece güzel para indirmis tahirden güzel katlamis
Benlede kavga etmıstı ban yemıstık o derece 2 kere roll actırdı dun saolsun 😀Tahir benim eski dostumdu aylarca beraber kupon yaptık onlan aramiz bozuldu ondan sonra adam 1 günde 3 max aldi iste hayattaki sansim puaha
ALLAH ona daha çok versin bana talep etseydide ben kabul etmezdimBenlede kavga etmıstı ban yemıstık o derece 2 kere roll actırdı dun saolsun 😀
İnş desteklediğin işler kötüye giderIns 10 yer bol sans
Ben senden koyu Beşiktaşlıyım dost ben bu besikteasi bu kadar ruhsuz Beşiktaşı görmek istemiyorum ins 10 15 yerde takimi komple değiştirirlerİnş desteklediğin işler kötüye gider