- 20,892
- 12,178
- 113
Kaç yıllık borçlar fona ne zaman aktarılıyor ?benden sizlerdenım daha kotu durumları yasadım dost banklarda yattıgım gun oldu kıs ayında demirler tahtalar uzerınde şans bu tamamen sonucta kumar
Kaç yıllık borçlar fona ne zaman aktarılıyor ?benden sizlerdenım daha kotu durumları yasadım dost banklarda yattıgım gun oldu kıs ayında demirler tahtalar uzerınde şans bu tamamen sonucta kumar
DddddSabaha kadar ayrı ayrı konumu açacaksın dostum tek konuda at kuponlarını
Düşenin halinden düşen anlar dost bizde yattık çok karın altındabenden sizlerdenım daha kotu durumları yasadım dost banklarda yattıgım gunler oldu hatta ve hatta aylar oldu kıs ayında demirler tahtalar uzerınde şans bu tamamen sonucta kumar
isa.gardaşım.hoşgeldin.bu.gecede.yatağa.çıplak.giriyoruz,,.Ddddd
Sen bı rahmetliden şarkı gonderde,,,
Ben dinliyeyim sen efkarlan
Doğrudur enişte, adam 18.72₺ roll açıp, dağıtım vaadiyle takip ettirdiBana diyo en son 10k senin hesaptan çektik geçen sene başka konularda orda kardayım burda kardayım 40k kar var no bonus yaptı falan büyük dümenci olmuş bu aynı anda 3000 kişiye yalan sıkıyor
Bu mesajda herhangi bi yazım yanlışı var mı? Yoksa her şey doğru mu eniştem 🤣Düşenin halinden düşen anlar dost bizde yattık çok karın altında
Dağıtım yapmak istiyor niyet halis ama kazandığını gören yok dahaDoğrudur enişte, adam 18.72₺ roll açıp, dağıtım vaadiyle takip ettirdi
Hastanede acilleri ve tren garı yada otobüs garları hicmi aklına gelmedibenden sizlerdenım daha kotu durumları yasadım dost banklarda yattıgım gunler oldu hatta ve hatta aylar oldu kıs ayında demirler tahtalar uzerınde şans bu tamamen sonucta kumar
kral 2 3 yıl bankaya ödeme yapmadıgında devlet bankası degılse borcu satıyor vakıf ve zıraat ise sureklı yenıleme yapıyor icrayiKaç yıllık borçlar fona ne zaman aktarılıyor ?
Karda kısta karın altında dost götümüzü s medik merak etme bizden çok düşünüyorsunBu mesajda herhangi bi yazım yanlışı var mı? Yoksa her şey doğru mu eniştem 🤣
Dışarı çıkma o vaziyettedir naparsan yap evde,kanepe olur yatak olur..isa.gardaşım.hoşgeldin.bu.gecede.yatağa.çıplak.giriyoruz,,.
benim 1 tane icralık borcum vardı onda da şansıma banka tüm borçları fona satmış daha da arayan soran yokkral 2 3 yıl bankaya ödeme yapmadıgında devlet bankası degılse borcu satıyor vakıf ve zıraat ise sureklı yenıleme yapıyor icrayi
1 gelecek varlık
2dunya varlık
varlık sırketleri bunlar benı 10 kez aradılarsa ana parayı kabul edın dedımsede asla dedıler bende ödemedım ödemem ne zamankı ana parayı kabul ederler öderım2017 beri herhangı işte sgortalı calısan dglm basını alırlar şu var hayatımı baskalarının banka hesabı gibi yöntemlerle idam ettirmek zorundayım
o zamanlar oralarda sureklı polis kontrolu olur ve senı yakalarsa gidecek yerim yok dersen tinercilerin oldugu otele yerlestırırdı ankara ıcın oraya gıttıgınde 2 elinin kanda olması garantıHastanede acilleri ve tren garı yada otobüs garları hicmi aklına gelmedi(
Kendini nerede rahat hissediyorsan evin orasıdır.o zamanlar oralarda sureklı polis kontrolu olur ve senı yakalarsa gidecek yerim yok dersen tinercilerin oldugu otele yerlestırırdı ankara ıcın oraya gıttıgınde 2 elinin kanda olması garantı
Başta saç,bu saatte maç kalmamış mert,,sohbete dewam...çay demliyorumkral 2 3 yıl bankaya ödeme yapmadıgında devlet bankası degılse borcu satıyor vakıf ve zıraat ise sureklı yenıleme yapıyor icrayi
1 gelecek varlık
2dunya varlık
varlık sırketleri bunlar benı 10 kez aradılarsa ana parayı kabul edın dedımsede asla dedıler bende ödemedım ödemem ne zamankı ana parayı kabul ederler öderım2017 beri herhangı işte sgortalı calısan dglm basını alırlar şu var hayatımı baskalarının banka hesabı gibi yöntemlerle idam ettirmek zorundayım
Olum ne alaka adam bankta yatmak zorunda kalmış 😡Kendini nerede rahat hissediyorsan evin orasıdır.
şükür dost bu anlattıklarım baya eskı 2018 vs sukur suca suna bulasmadan ilk kafamı topladıgımda cay satma ısı yaptım termos tarzı sonradan bı sekılde hayata tutundukKendini nerede rahat hissediyorsan evin orasıdır.
çayın altını açtım,, isa gardaşım,, afiyet olsun..Başta saç,bu saatte maç kalmamış mert,,sohbete dewam...çay demliyorum
anlayan anladıOlum ne alaka adam bankta yatmak zorunda kalmış 😡
Kral.ne agladin be valla olsa cikartip birazda ben verim aklimda olsun ama olursa ilk.seni.gorucem😂o zamanlar oralarda sureklı polis kontrolu olur ve senı yakalarsa gidecek yerim yok dersen tinercilerin oldugu otele yerlestırırdı ankara ıcın oraya gıttıgınde 2 elinin kanda olması garantı