- 1,207
- 1,382
- 113
numara değişikliği var en son pepten aranıp sız bunu ne işlerde kulalnıyorsanız bılıyorsunuz yapmayın hesap kapatırız diye dıye tehdıt etmıslerdı musterı hızmetleri sonra kullanmadımPep hesabın varmı? Odamı hacizli 🤐🥺
numara değişikliği var en son pepten aranıp sız bunu ne işlerde kulalnıyorsanız bılıyorsunuz yapmayın hesap kapatırız diye dıye tehdıt etmıslerdı musterı hızmetleri sonra kullanmadımPep hesabın varmı? Odamı hacizli 🤐🥺
Yok benim kuzendi ama hesap benim hesap, onu nasıl fark ettiniz la ben banlıydım bi girdim foruma herkes kazanmışsın diyo, 2 kişiyle kaybettikEvet apii geçen turnuvadaki senmiydin?
Arayan numaraları açabilmekte bir cesaret bi onur kaynadığır mert dostnumara değişikliği var en son pepten aranıp sız bunu ne işlerde kulalnıyorsanız bılıyorsunuz yapmayın hesap kapatırız diye dıye tehdıt etmıslerdı musterı hızmetleri sonra kullanmadım
Başka alternatif kalmadı☹ olan alternatiflerde sana yaramaznumara değişikliği var en son pepten aranıp sız bunu ne işlerde kulalnıyorsanız bılıyorsunuz yapmayın hesap kapatırız diye dıye tehdıt etmıslerdı musterı hızmetleri sonra kullanmadım
yılan resmi vardı izliyeci olarak masaydaydimYok benim kuzendi ama hesap benim hesap, onu nasıl fark ettiniz la ben banlıydım bi girdim foruma herkes kazanmışsın diyo, 2 kişiyle kaybettik
Millet cin olmuş..sakin çarpılma dikkat et...Yok benim kuzendi ama hesap benim hesap, onu nasıl fark ettiniz la ben banlıydım bi girdim foruma herkes kazanmışsın diyo, 2 kişiyle kaybettik
Tamam ama onun ben olduğumu nereden çözdünüz @Salobalo12 birisi zaten konuya o egehandro kazandı yazmış Salo hemen sevdim emojisini patlatmış görünce kahkaha attım 🤣Ben masadaydum yılan resmi vardı izliyeci olarak
Hoş geldin yeğenim...Selamlar kardeşlerim. Kazancınız bol olsun
Selam kardeşim @EnişteSelamlar kardeşlerim. Kazancınız bol olsun
Pas demedi patladı masadakiler pas de diye yalvardı 1 kişi kaldiydi elendi 31. OlduMillet cin olmuş..sakin çarpılma dikkat et...
Bu haftami kazandın...
Pokeri iyi biliyorsan bu haftada sen kullan siteleri)
Forum k.adini yazdın forumun adını verdinTamam ama onun ben olduğumu nereden çözdünüz @Salobalo12 birisi zaten konuya o egehandro kazandı yazmış Salo hemen sevdim emojisini patlatmış görünce kahkaha attım 🤣
kazandık ve bizim niye haberimiz yokYok benim kuzendi ama hesap benim hesap, onu nasıl fark ettiniz la ben banlıydım bi girdim foruma herkes kazanmışsın diyo, 2 kişiyle kaybettik
Liste kabarık İsa gardasım, kazanamadık aksine dzekonun direkten dönen topları gibiydik.Millet cin olmuş..sakin çarpılma dikkat et...
Bu haftami kazandın...
Pokeri iyi biliyorsan bu haftada sen kullan siteleri)
Bende kripto yok ama kesene bereketilk tron trc 20 adresini atana 5 dolar atayım valla 5 dolar kalmıs sadece soguk cüzdanda lütfen usdt olmasın tron trc 20 özelden dgl alıntı olarak atsın
Hiç şaşırmadım 31 rinci oluşuna...o na dedim kackez gel kixilcahama gidek göbek deligin kuru kalmış iyice yıka terle diye...yok diyor kuruluk iyidir diye diye kuruttu her seyiPas demedi patladı masadakiler pas de diye yalvardı 1 kişi kaldiydi elendi 31. Oldu
Ben de var yine de kesesine bereketBende kripto yok ama kesene bereket
trust indir kullan kullanması kolay isim soyısım adres tele gerek yokBende kripto yok ama kesene bereket