Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mertkilic | 3,5 Üst Takiplik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
1.35

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,218
84,935
113
numara değişikliği var en son pepten aranıp sız bunu ne işlerde kulalnıyorsanız bılıyorsunuz yapmayın hesap kapatırız diye dıye tehdıt etmıslerdı musterı hızmetleri sonra kullanmadım
Arayan numaraları açabilmekte bir cesaret bi onur kaynadığır mert dost

AliEfe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
380
106
43
numara değişikliği var en son pepten aranıp sız bunu ne işlerde kulalnıyorsanız bılıyorsunuz yapmayın hesap kapatırız diye dıye tehdıt etmıslerdı musterı hızmetleri sonra kullanmadım
Başka alternatif kalmadı☹ olan alternatiflerde sana yaramaz

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Yok benim kuzendi ama hesap benim hesap, onu nasıl fark ettiniz la ben banlıydım bi girdim foruma herkes kazanmışsın diyo, 2 kişiyle kaybettik
Millet cin olmuş..sakin çarpılma dikkat et...
Bu haftami kazandın...
Pokeri iyi biliyorsan bu haftada sen kullan siteleri :))

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Millet cin olmuş..sakin çarpılma dikkat et...
Bu haftami kazandın...
Pokeri iyi biliyorsan bu haftada sen kullan siteleri :))
Liste kabarık İsa gardasım, kazanamadık aksine dzekonun direkten dönen topları gibiydik.
Acı çektik, alacaklılara saat 00:30 da göndeririz dedik, 32.elendik ödemeleri zorla yaptık…

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Pas demedi patladı masadakiler pas de diye yalvardı 1 kişi kaldiydi elendi 31. Oldu
Hiç şaşırmadım 31 rinci oluşuna...o na dedim kackez gel kixilcahama gidek göbek deligin kuru kalmış iyice yıka terle diye...yok diyor kuruluk iyidir diye diye kuruttu her seyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...