Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mertkilic | 3,5 Üst Takiplik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
1.35

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,305
85,026
113
benden sizlerdenım daha kotu durumları yasadım dost banklarda yattıgım gunler oldu hatta ve hatta aylar oldu kıs ayında demirler tahtalar uzerınde şans bu tamamen sonucta kumar
Düşenin halinden düşen anlar dost bizde yattık çok karın altında

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
benden sizlerdenım daha kotu durumları yasadım dost banklarda yattıgım gunler oldu hatta ve hatta aylar oldu kıs ayında demirler tahtalar uzerınde şans bu tamamen sonucta kumar
Hastanede acilleri ve tren garı yada otobüs garları hicmi aklına gelmedi :((

Mertkilic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,207
1,382
113
Kaç yıllık borçlar fona ne zaman aktarılıyor ?
kral 2 3 yıl bankaya ödeme yapmadıgında devlet bankası degılse borcu satıyor vakıf ve zıraat ise sureklı yenıleme yapıyor icrayi

1 gelecek varlık
2dunya varlık

varlık sırketleri bunlar benı 10 kez aradılarsa ana parayı kabul edın dedımsede asla dedıler bende ödemedım ödemem ne zamankı ana parayı kabul ederler öderım2017 beri herhangı işte sgortalı calısan dglm basını alırlar şu var hayatımı baskalarının banka hesabı gibi yöntemlerle idam ettirmek zorundayım

efkalade1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,892
12,178
113
kral 2 3 yıl bankaya ödeme yapmadıgında devlet bankası degılse borcu satıyor vakıf ve zıraat ise sureklı yenıleme yapıyor icrayi

1 gelecek varlık
2dunya varlık

varlık sırketleri bunlar benı 10 kez aradılarsa ana parayı kabul edın dedımsede asla dedıler bende ödemedım ödemem ne zamankı ana parayı kabul ederler öderım2017 beri herhangı işte sgortalı calısan dglm basını alırlar şu var hayatımı baskalarının banka hesabı gibi yöntemlerle idam ettirmek zorundayım
benim 1 tane icralık borcum vardı onda da şansıma banka tüm borçları fona satmış daha da arayan soran yok
arasalar da istedikleri para bende yok :)

Mertkilic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,207
1,382
113
Hastanede acilleri ve tren garı yada otobüs garları hicmi aklına gelmedi :((
o zamanlar oralarda sureklı polis kontrolu olur ve senı yakalarsa gidecek yerim yok dersen tinercilerin oldugu otele yerlestırırdı ankara ıcın oraya gıttıgınde 2 elinin kanda olması garantı

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113

1 gelecek varlık
2dunya varlık

Başta saç,bu saatte maç kalmamış mert,,sohbete dewam...çay demliyorum

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,474
2,800
113
o zamanlar oralarda sureklı polis kontrolu olur ve senı yakalarsa gidecek yerim yok dersen tinercilerin oldugu otele yerlestırırdı ankara ıcın oraya gıttıgınde 2 elinin kanda olması garantı
Kral.ne agladin be valla olsa cikartip birazda ben verim aklimda olsun ama olursa ilk.seni.gorucem😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...