- 1,219
- 543
- 113
Yok ödeme arkadaşa dedim benBana daha ödeme gelmedi bakiyeyi düzenlediler işleniyor yazdı önce sonra iptal edildi 1 saat önce tekrar çekim verdim hala bekliyor yazıyor sen ne zaman çekim yaptın dost ne zaman ödediler
Kanka ricam şahsi cevap vermeyi bırakalım site birşeylere vakıf olmasin bonus uzun sürsün birileri daha faydalansın mahsuru yoksa Senin şahsında çekim yapan tüm arkadaşları tebrik ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana herkese iyi geceler.cansın dostum laf anlamaz burdakiler sonra gösteriş meraklısı oluyoruz lafını yapınca
olum gece gece banlattırma insanı çektiysen sktir git çekmeye çalışan çalışsın kaybol burdan ank andavalı senikanka öylede ben acımam şuan cebte havadan 12 girdi daha bakıye attıklarım var burda herkes ayık olup cekecektı ve çoguda sayemde cektı adam lafını yapıyor ayıktırmıcaktın dıye
Ödemeyecekler dost mümkün değil bizden sonra verenleri ödemisler 10 ki yapanlaru1.5 saat oldu gelmedi canlıya yazsam iptal ederler her türlü sıkıntı
iyi geceler dostum hoşçakalKanka ricam şahsi cevap vermeyi bırakalım site birşeylere vakıf olmasin bonus uzun sürsün birileri daha faydalansın mahsuru yoksa Senin şahsında çekim yapan tüm arkadaşları tebrik ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana herkese iyi geceler.
Kriptoyla daha mı hızlı ödüyorEkli dosyayı görüntüle 90357323.38 usdt odendi beyler
yazık olduÖdemeyecekler dost mümkün değil bizden sonra verenleri ödemisler 10 ki yapanlaru
mesaj sıralamsında 2. ve 3. sayfaya bak aradığın oradaYatirim yapip ayni oyuna devam etsek acep o da ayni devam eder mi diye dusunuyor insan. Var mi deneye
Büyük ihtimalle çeken çekti 1000 de silerler kural ihlali diye bilseydik devam ederdikÖdemeyecekler dost mümkün değil bizden sonra verenleri ödemisler 10 ki yapanlaru
SildiBüyük ihtimalle çeken çekti 1000 de silerler kural ihlali diye bilseydik devam ederdik
Yeni mi sildi benim de siler o zaman sen ne zaman çekim vermiştin
59Yeni mi sildi benim de siler o zaman sen ne zaman çekim vermiştin
Kural ihlali derken artık ödeme yapmıyor mu site
Benim de 45 geçe hala bende tık yok bakalım silicekler de
Onla alakalı değil ya ilk çekenler 1000 TL olunca direk talep vermiş bizde öyle denedik sildiler 10 K yaparsan ödüyorlarKural ihlali derken artık ödeme yapmıyor mu site