Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Meritwin 250 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,484
1,241
113
aynen öyle kaç kişi çekti sayemde adamlar lafını yapıyor kusura bakmayında beyler oyun bellı odeme yapıyor cogu cekemezdı siteden banane siz aldınız mı aldınız ona bakarım veya ona bakın
Sen en mantıklısini yaptın sorun spin saklamadan 2-3 k çekmeye çalışanlarda başladı zaten

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
531
246
43
kardeşim sıkıntılı mısın paylastıgın seyi bende yaptım ben neden paylasmadım mesela sen paylasınca deneyen destege soran yarımakıllılar vardı suan çekecek olanda çekemiyor ne gösteriş meraklısı cıktın la
dostuum o zaman sen sıteyı dusunmeyıp burdakılerı dusunseydın en az 50 kişi sayemızde cektı paylasana da eyvallah uzatmaya gerek yok yapsaydın kardes o zaman

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
531
246
43

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,484
1,241
113
dostuum o zaman sen sıteyı dusunmeyıp burdakılerı dusunseydın en az 50 kişi sayemızde cektı paylasana da eyvallah uzatmaya gerek yok yapsaydın kardes o zaman
Sen en iyisini yaptın boşver bu forumdakilerin çoğu anca kendini düşünür. Çekim yapan çok olmuş sayende biz geç gördük ama sağlık olsun

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,219
543
113
Screenshot_20251223_022104_Chrome.jpg

Oyun vermeye ayarli oldugundan heralde agir biraz. Ama iyi verdi. Cekim verdik ama kripto oder mi yontem yazmamislAR BAKALIM

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
531
246
43
Sen en iyisini yaptın boşver bu forumdakilerin çoğu anca kendini düşünür. Çekim yapan çok olmuş sayende biz geç gördük ama sağlık olsun
cansın dostum laf anlamaz burdakiler sonra gösteriş meraklısı oluyoruz lafını yapınca

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,484
1,241
113
kendi yapmış bizim yapmamız ayıplanmış djagdasgdasd
Onun derdi o değil ki kim bilir kaç tane Multi açıcakti derdi o buraya soylemene laf yapıyor görmüyor musun Çekmiş zaten çeken insan niye boş yere söylensin Multiden kazanç alamıyor diye üzülmüş

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,219
543
113
Screenshot_20251223_022423_Chrome.jpgisleme aldilar galiba silmezler umarim canliya baglanamadan isleme aldilar

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
531
246
43
Onun derdi o değil ki kim bilir kaç tane Multi açıcakti derdi o buraya soylemene laf yapıyor görmüyor musun Çekmiş zaten çeken insan niye boş yere söylensin Multiden kazanç alamıyor diye üzülmüş
inan bunu düşünmemiştim muhtemelen öyle oldu %1500

Mgeyikk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
362
83
28
Bana daha ödeme gelmedi bakiyeyi düzenlediler işleniyor yazdı önce sonra iptal edildi 1 saat önce tekrar çekim verdim hala bekliyor yazıyor sen ne zaman çekim yaptın dost ne zaman ödediler
Canlı destek tekrar çekim ver dedi hala öyle kaldı bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...