Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Meritwin 250 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,669
8,681
113
dost bende çektim mesela ama yaptıgım seyi yazmıyorum 5k bakiyede 1k çektim ödendi gidip orda burda yazmadım sen konuyu açmıssın 500 çekmişsin mesela burdakiler çekiyor karı gibi car car her boku yazmak zorunda gibi hissediyorlar kendini cidden bunaltıcılar
Deminde söyledim çekim yapamayan bir kaç kişi gidip ispiyonlamistir desteğe özellikle bir kaç kişi var burda birisinin para çektiğini görünce kudurmaktan ağzı köpüren o yüzden bildiğin kişilere bu tarz şeyleri özelden yazıp gecicen gerisi arayıp kendi bulsun

musullu58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
125
43
Deminde söyledim çekim yapamayan bir kaç kişi gidip ispiyonlamistir desteğe özellikle bir kaç kişi var burda birisinin para çektiğini görünce kudurmaktan ağzı köpüren o yüzden bildiğin kişilere bu tarz şeyleri özelden yazıp gecicen gerisi arayıp kendi bulsun
Valla kanka multi spin postlarindan sonra denk gelirse öle yapicam bundan sonra

szrgmc

Korean cod hunter
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
386
63
Beyler kasa 2 k 1 k çekim veriyimmi

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,485
1,243
113
En mantıklısı ben de çok gördüm

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,676
976
113
2 kısı var bı tanesının ısmı t ıle baslıyor:D adam sırf bunun ıcın foruma gırıyor

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,835
906
113
Valla kanka multi spin postlarindan sonra denk gelirse öle yapicam bundan sonra
dost multide açsın saklasında ama biri bişey atınca ortaya burdakiler balıklama atlıyor biri destege souroyr biri kendi deniyo olmayınca destege yazıyor site fixlendi mesela suan çekebilcek olanda çekemiyor sıkıntı yani

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,835
906
113
@Shellac @Daimon deneme bonusu devam ediyor ama konuyu kilitlesek şartlar ve site zaten paylasılmıs cok bos muhabbetler döndüde

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
531
246
43
mesajların en başında söyledim ayıktırdım sizi ilk ben ayıktırdım sessizce vurun dedim mal gibi canlıya koşanlar oldu fs yedirdim 1 k geri attım 8 k aldım devam edıp 2 k daha aldım vur kaç yapacaktınız ayık olun dedim bi kerede gözünüz açık olsun be

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,835
906
113
mesajların en başında söyledim ayıktırdım sizi ilk ben ayıktırdım sessizce vurun dedim mal gibi canlıya koşanlar oldu fs yedirdim 1 k geri attım 8 k aldım devam edıp 2 k daha aldım vur kaç yapacaktınız ayık olun dedim bi kerede gözünüz açık olsun be
sen başlattın zaten sakladıgın spin yatırım çekim fotograflarını neden attın mesela yada 10k bakiye altında ödeme geldiğni yazan eleman ne yaşadıda yazdı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...