- 1,198
- 611
- 113
1 saat oldu ne sildiler ne verdiler hayırlısı
Kanka silmediyse gelirİptal etsin yatacagim onu bekliyorum
Deminde söyledim çekim yapamayan bir kaç kişi gidip ispiyonlamistir desteğe özellikle bir kaç kişi var burda birisinin para çektiğini görünce kudurmaktan ağzı köpüren o yüzden bildiğin kişilere bu tarz şeyleri özelden yazıp gecicen gerisi arayıp kendi bulsundost bende çektim mesela ama yaptıgım seyi yazmıyorum 5k bakiyede 1k çektim ödendi gidip orda burda yazmadım sen konuyu açmıssın 500 çekmişsin mesela burdakiler çekiyor karı gibi car car her boku yazmak zorunda gibi hissediyorlar kendini cidden bunaltıcılar
Valla kanka multi spin postlarindan sonra denk gelirse öle yapicam bundan sonraDeminde söyledim çekim yapamayan bir kaç kişi gidip ispiyonlamistir desteğe özellikle bir kaç kişi var burda birisinin para çektiğini görünce kudurmaktan ağzı köpüren o yüzden bildiğin kişilere bu tarz şeyleri özelden yazıp gecicen gerisi arayıp kendi bulsun
Kanka daha deminki adamın da 70 dk sonra iptal olduKanka silmediyse gelir
En mantıklısı ben de çok gördümDeminde söyledim çekim yapamayan bir kaç kişi gidip ispiyonlamistir desteğe özellikle bir kaç kişi var burda birisinin para çektiğini görünce kudurmaktan ağzı köpüren o yüzden bildiğin kişilere bu tarz şeyleri özelden yazıp gecicen gerisi arayıp kendi bulsun
En son 10 K olmayıp çekim verenlerin bakiyeyi siliyorlardiBeyler kasa 2 k 1 k çekim veriyimmi
2 kısı var bı tanesının ısmı t ıle baslıyorDeminde söyledim çekim yapamayan bir kaç kişi gidip ispiyonlamistir desteğe özellikle bir kaç kişi var burda birisinin para çektiğini görünce kudurmaktan ağzı köpüren o yüzden bildiğin kişilere bu tarz şeyleri özelden yazıp gecicen gerisi arayıp kendi bulsun
Bendede aynısı oldu oyun çok kastiBen oyundan hiç bir şey anlamadım internetten mi bilmiyorum çok kastı oyun verdiği 400 TL zaten
Kanka ilk başta ödediler ama sonra uyandilar kural ihlali yoksa odemen gelir varsa bilemem ihlal yoksa canlıya yaz SS at gelmezse ben odicem 1 k söz konuyu ben açtım emeğin zayi olmasınKanka daha deminki adamın da 70 dk sonra iptal oldu
Denedik bakalım olursa olurEn son 10 K olmayıp çekim verenlerin bakiyeyi siliyorlardi
dost multide açsın saklasında ama biri bişey atınca ortaya burdakiler balıklama atlıyor biri destege souroyr biri kendi deniyo olmayınca destege yazıyor site fixlendi mesela suan çekebilcek olanda çekemiyor sıkıntı yaniValla kanka multi spin postlarindan sonra denk gelirse öle yapicam bundan sonra
seni çok sey yaparlar dikkat et :dKanka ilk başta ödediler ama sonra uyandilar kural ihlali yoksa odemen gelir varsa bilemem ihlal yoksa canlıya yaz SS at gelmezse ben odicem 1 k söz konuyu ben açtım emeğin zayi olmasın
Kural ihlali yoksa gelir dost tebrikler güle güle harcaPaylaşan arkadaşa eyw çekim verdik bakalim gelirse
sen başlattın zaten sakladıgın spin yatırım çekim fotograflarını neden attın mesela yada 10k bakiye altında ödeme geldiğni yazan eleman ne yaşadıda yazdı acabamesajların en başında söyledim ayıktırdım sizi ilk ben ayıktırdım sessizce vurun dedim mal gibi canlıya koşanlar oldu fs yedirdim 1 k geri attım 8 k aldım devam edıp 2 k daha aldım vur kaç yapacaktınız ayık olun dedim bi kerede gözünüz açık olsun be