- 10,399
- 3,939
- 113
Ooo teşekkürlerKanka ilk başta ödediler ama sonra uyandilar kural ihlali yoksa odemen gelir varsa bilemem ihlal yoksa canlıya yaz SS at gelmezse ben odicem 1 k söz konuyu ben açtım emeğin zayi olmasın
Ooo teşekkürlerKanka ilk başta ödediler ama sonra uyandilar kural ihlali yoksa odemen gelir varsa bilemem ihlal yoksa canlıya yaz SS at gelmezse ben odicem 1 k söz konuyu ben açtım emeğin zayi olmasın
Çekim geldi tesekkurlergates düz
spinler bitince de 10 bin olana kadar aynı oyunda devam etmek gerekiyormus![]()
Kanka yanlış bence neden biliyomusun ben bir dönem işlerim zora girdi telegram koduyla hayatımı sürdürdüm multici 3 5 hesap aldı ben alamadım yeri geldi şimdi çok şükür işim gücüm yerinde bir geçiş dönemiydi tamam kumar oynuyoruz haram ama neyimiz helalki diyorum kendi adıma ben onuda hakka girme sayiyorum acikcasidost multide açsın saklasında ama biri bişey atınca ortaya burdakiler balıklama atlıyor biri destege souroyr biri kendi deniyo olmayınca destege yazıyor site fixlendi mesela suan çekebilcek olanda çekemiyor sıkıntı yani
Ya 10 k olmadan 1 k çekildiğini yazmasalar nerden aklınıza gelicekti de yapıcaktiniz sorun buraya yazılması değil birilerinin canlıya bağlanması. Ayrıca bonus hâlâ devam ediyor burda 10 k yapmadan 1 k çekiliyor diyene laf etmiceksinizsen başlattın zaten sakladıgın spin yatırım çekim fotograflarını neden attın mesela yada 10k bakiye altında ödeme geldiğni yazan eleman ne yaşadıda yazdı acaba
DENEYE DENEYE BULURDUK YA FORUMDAKİLERİN ZEKA SEVİYESİ DÜŞÜK ZATEN ÖNÜNDE YAZDIGI SEYİ OKUMUYOR OKUSADA ANLAMIYOR GİDİP FİXLİYORLAR TAKTİĞİ GERÇİ BEN ÇEKTİM BANANE LA HIZLI OLAN ALSINYa 10 k olmadan 1 k çekildiğini yazmasalar nerden aklınıza gelicekti de yapıcaktiniz sorun buraya yazılması değil birilerinin canlıya bağlanması. Ayrıca bonus hâlâ devam ediyor burda 10 k yapmadan 1 k çekiliyor diyene laf etmiceksiniz
Bu paylaşıldı sömürüldü bile
Spin saklama konusu için demiyorum tâbi ki 1 k çekiyorsanız çekin fazlasına lüzum yok çünkü çoğu kişi bu sefer 3 k 2k çekmeye başladıYa 10 k olmadan 1 k çekildiğini yazmasalar nerden aklınıza gelicekti de yapıcaktiniz sorun buraya yazılması değil birilerinin canlıya bağlanması. Ayrıca bonus hâlâ devam ediyor burda 10 k yapmadan 1 k çekiliyor diyene laf etmiceksiniz
Sözüm söz kanka gelmezse dm den yada buradan yaz sıkıntı yok ihlal varsa ödemem ama bilesin 🤣Ooo teşekkürler
Bu paylaşıldı dost konusu var
DmSözüm söz kanka gelmezse dm den yada buradan yaz sıkıntı yok ihlal varsa ödemem ama bilesin 🤣
kanka öylede ben acımam şuan cebte havadan 12 girdi daha bakıye attıklarım var burda herkes ayık olup cekecektı ve çoguda sayemde cektı adam lafını yapıyor ayıktırmıcaktın dıyeKanka yanlış bence neden biliyomusun ben bir dönem işlerim zora girdi telegram koduyla hayatımı sürdürdüm multici 3 5 hesap aldı ben alamadım yeri geldi şimdi çok şükür işim gücüm yerinde bir geçiş dönemiydi tamam kumar oynuyoruz haram ama neyimiz helalki diyorum kendi adıma ben onuda hakka girme sayiyorum acikcasi
yazma böyle seyler ciddiye alırlar :d konuyu açıp yardımcı olup zarar ediyorsun gerçi forumda normal böyle şeylerSözüm söz kanka gelmezse dm den yada buradan yaz sıkıntı yok ihlal varsa ödemem ama bilesin 🤣
Var bunun konusu geç kaldın kanka
Yav he deneye deneye bulurdun, çok adam olsaydın zaten sonda ki cümleni yazmazdinDENEYE DENEYE BULURDUK YA FORUMDAKİLERİN ZEKA SEVİYESİ DÜŞÜK ZATEN ÖNÜNDE YAZDIGI SEYİ OKUMUYOR OKUSADA ANLAMIYOR GİDİP FİXLİYORLAR TAKTİĞİ GERÇİ BEN ÇEKTİM BANANE LA HIZLI OLAN ALSIN
aynen öyle kaç kişi çekti sayemde adamlar lafını yapıyor kusura bakmayında beyler oyun bellı odeme yapıyor cogu cekemezdı siteden banane siz aldınız mı aldınız ona bakarım veya ona bakınYa 10 k olmadan 1 k çekildiğini yazmasalar nerden aklınıza gelicekti de yapıcaktiniz sorun buraya yazılması değil birilerinin canlıya bağlanması. Ayrıca bonus hâlâ devam ediyor burda 10 k yapmadan 1 k çekiliyor diyene laf etmiceksiniz
kardeşim sıkıntılı mısın paylastıgın seyi bende yaptım ben neden paylasmadım mesela sen paylasınca deneyen destege soran yarımakıllılar vardı suan çekecek olanda çekemiyor ne gösteriş meraklısı cıktın lakanka öylede ben acımam şuan cebte havadan 12 girdi daha bakıye attıklarım var burda herkes ayık olup cekecektı ve çoguda sayemde cektı adam lafını yapıyor ayıktırmıcaktın dıye
helal sana vallahi çok iyi söyledinYav he deneye deneye bulurdun, çok adam olsaydın zaten sonda ki cümleni yazmazdin
adamlıgı ve kod işini senden ögrencem dimi knk buraya yazılmadan çekim vermiştim ben zaten 2k bakiye ile vermesem geç kalsam çekim gelmezdi zaten ilk çekenlerdenim :dYav he deneye deneye bulurdun, çok adam olsaydın zaten sonda ki cümleni yazmazdin