Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Meritwin 250 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,516
1,257
113
Jojo ile mat olayına döndü kesin canlıya bağlanan olduysa çakmışlardir olayı

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,596
1,283
113
Kanka yazdım buraya siliyorlar uyandılar diye anlamıyorlar ki konuya ikide bir yazmaya devam ediyorlar destek suistimal ettiğiniz için deneme bonusu hakkınız iptal edildi dedi geri eklemiyor kesinlikle 1k yapanlar çekim vermeyin 10k yapıp çekebilecekseniz ondan da olursunuz

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,837
908
113
ya almasına alında aga fixlediler işte kardeş bonusta ne öderse ödesin1k çekim verince onaylıyorlardı bi kaç eleman vardı onlar yüzünden biri spin saklamıs biri 5 hesap çekmiş biri destege niye sildiniz yazmıs normal aslında böyle bonusları sadece zekilere ayıktırcan

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,516
1,257
113
ya almasına alında aga fixlediler işte kardeş bonusta ne öderse ödesin1k çekim verince onaylıyorlardı bi kaç eleman vardı onlar yüzünden biri spin saklamıs biri 5 hesap çekmiş biri destege niye sildiniz yazmıs normal aslında böyle bonusları sadece zekilere ayıktırcan
Sorun da o ya dost bedava para çek 1000 otur sonuç olarak direk 1000 olunca öduyormus. Bizim insanlar doyumsuz biraz napalim

musullu58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
125
43
Kanka msj gelmişti vakit geçirem diye mesai bitsin diye aldım olesine baktım oyunlar açık paylaştım çokda çeken oldu ama işte malesef forumdaki bazı ergenlerin huyu bu ya muhalif olurlar yada yedikleri haltlari paylasirlar bakınca çok iyi bonus değil eglenmelik ama sonuca bakınca iyi oldu ben çekim yapan arkadaşlar adına sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...