- 3,516
- 1,255
- 113
Sebepleri neymiş birde kaç dakikada sildilerHerkese ödedi bize gelince sildiler gözleri bizde açıldı şans yokki anasini
Sebepleri neymiş birde kaç dakikada sildilerHerkese ödedi bize gelince sildiler gözleri bizde açıldı şans yokki anasini
Bende kripto verdimkripto yasak mıydı lan
Odemisler kankaŞans yok anasını satim
Pardon bonus kısmını gormedimOdemisler kanka
Knk 1k mi cekiozBenim ödeme geldi
Kanka sorma jojo 13 k mat 12 k gittiJojo ile mat olayına döndü kesin canlıya bağlanan olduysa çakmışlardir olayı
Kanka yazdım buraya siliyorlar uyandılar diye anlamıyorlar ki konuya ikide bir yazmaya devam ediyorlar destek suistimal ettiğiniz için deneme bonusu hakkınız iptal edildi dedi geri eklemiyor kesinlikle 1k yapanlar çekim vermeyin 10k yapıp çekebilecekseniz ondan da olursunuzJojo ile mat olayına döndü kesin canlıya bağlanan olduysa çakmışlardir olayı
EvetKnk 1k mi cekioz
ya almasına alında aga fixlediler işte kardeş bonusta ne öderse ödesin1k çekim verince onaylıyorlardı bi kaç eleman vardı onlar yüzünden biri spin saklamıs biri 5 hesap çekmiş biri destege niye sildiniz yazmıs normal aslında böyle bonusları sadece zekilere ayıktırcanJojo ile mat olayına döndü kesin canlıya bağlanan olduysa çakmışlardir olayı
Sorun da o ya dost bedava para çek 1000 otur sonuç olarak direk 1000 olunca öduyormus. Bizim insanlar doyumsuz biraz napalimya almasına alında aga fixlediler işte kardeş bonusta ne öderse ödesin1k çekim verince onaylıyorlardı bi kaç eleman vardı onlar yüzünden biri spin saklamıs biri 5 hesap çekmiş biri destege niye sildiniz yazmıs normal aslında böyle bonusları sadece zekilere ayıktırcan
Neyle çekim verdin2 saat oldu hala beklemede bakiyede duruyor ödermi
10k yapmadıysan silecekTalep verildi
Ben 10k yapmadan 1k çekim verdim djdkdk10k yapmadıysan silecek
HavaleNeyle çekim verdin
Kanka msj gelmişti vakit geçirem diye mesai bitsin diye aldım olesine baktım oyunlar açık paylaştım çokda çeken oldu ama işte malesef forumdaki bazı ergenlerin huyu bu ya muhalif olurlar yada yedikleri haltlari paylasirlar bakınca çok iyi bonus değil eglenmelik ama sonuca bakınca iyi oldu ben çekim yapan arkadaşlar adına sevindim.ya almasına alında aga fixlediler işte kardeş bonusta ne öderse ödesin1k çekim verince onaylıyorlardı bi kaç eleman vardı onlar yüzünden biri spin saklamıs biri 5 hesap çekmiş biri destege niye sildiniz yazmıs normal aslında böyle bonusları sadece zekilere ayıktırcan
Başlarda ödedi çakmadılar şimdi siliyorlarBen 10k yapmadan 1k çekim verdim djdkdk