Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Memurlara Zam

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
12 yıllık basogretmenim bu ay zamla beraber ek ders vsvs toplam 90a yakın oldu maaslar hanımda ogretmen iki kişi 180k ama Euro'ya vurdunmu 4bin Euro şaka gibi

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
699
113
12 yıllık basogretmenim bu ay zamla beraber ek ders vsvs toplam 90a yakın oldu maaslar hanımda ogretmen iki kişi 180k ama Euro'ya vurdunmu 4bin Euro şaka gibi
avurpada asgarı ucretle calıssan 2 bın eurodan hanımla 4bın euro gırse 2 senede rahat ev alırsınız turkıyede 5 senede zar zaor para bırıktırırsınız bırıktırene kadar para erır

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Asgari ücretli , asgari ucretli emeklisini kimse düşünmesin varsa yoksa memur.Bu kesimler tüm ülkenin yükünü çeker ama en rezil şartlarda yaşamaya mahkum edilir.memur masabasinda dünyayı kurtarır , asgari ücretli işyerinde organlarini, hayatını kaybeder.Ama biri birinin yarışı maaş alır.Memur bayramda seyranda 9 ar 9 ar tailini yapar, hafta sonu 2 gün tatilini yapar, asgari ücretli pazar ise gelmek istemediği için amirinden fırça yer.Biri devletin kendi adamı olduğu için el üstünde tutulur, biri piç evlat muamelesi görür.Birini onlarca sendikası olur, en ufak memnuniyetsizlik TR sokaklara dökülür, diğeri en çok mensubu olduğu halde kendi adina tek sendikası olmaz.emeklisi 14, çalışanı 22 bin alır en az 15 bin kira verir.Kimse demez ki bu yaratıklar ne yiyor ne içiyor.Nasil yasayabiliyorlar.Doktor , avukat, öğretmen bir seylerden memnun değilse sokaklara dökülür hastaneyi , okulu, adliyeyi kapatır, bizim garibanlar korkudan evden çıkamaz, çünkü bastırılmış cehalet onu böyle yaşamaya ikna eder, diğerleri sokaklara döküldüğünde resmi ve kontrollü bir itiraz yapmış olur ama bizim garibanlar dökülse toplum huzurunu bozar, terörist eylem Böyle adaletin, böyle dinin, böyle yaratanın, böyle insanligin, böyle toplumun, böyle fakirlerin. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamak isterdim yani.Fakir her zaman cahildir, ve cahillik yaşamın en katlanılmaz ismini koyamadığım seyidir

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Aç insan hep cahildir, tok olan duyargalarıni hayatın her alanına yönlendirir, kendini koruyabilecek önlemler alır, ama fakir, aç sağlıklı beslenemedigi için , sağlıklı da düşünemediği için hep yalpalar, hep kaybeder, hep ezilir, sonra siner, insan hakları savunucusu eski bir meşhur demiş ya, en nefret ettiğim insan yığını kölelerdir diye.Varin nedeni siz düşünün etraflıca.Kabullenmislik en büyük karaktersizlik bence.Dunyada din savaslari yok, vatan millet sevdası savaşları da yok, ve hiç olmadı.Ademden bu yana tek savaş zengin ve fakir savaşıdır, menfaat, çıkar savaşıdır.Uzun uzadıya entel, boş, mantık dışı , akıl harakirisi yorumlar yapacağınıza kafanızı iki elinizin arasına alıp düşünmek lazım.

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Şu ülkede hayatını ortaya koyacak, haykıracak, insanları etrafında toplayacak, baskaldiracak, isyan edecek, gelecek güzel günler için, çocuklarının geleceği için, insanların daha huzurlu ve mutlu yasayabilmesi için hayatını hiçe sayacak yiğitler, kahramanlar lazım.Atatürk gibi, adam gibi adam, gibi..Bu bosvermislik son 40 senedir ülkeyi bu hale getirdi.Ben son 40 senenin ismini koyamadım, neyiz, nasıl bir toplumuz, nasıl bir ülke olduk, nasıl yaşıyoruz anlam veremiyorum.

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Şu ülkede hayatını ortaya koyacak, haykıracak, insanları etrafında toplayacak, baskaldiracak, isyan edecek, gelecek güzel günler için, çocuklarının geleceği için, insanların daha huzurlu ve mutlu yasayabilmesi için hayatını hiçe sayacak yiğitler, kahramanlar lazım.Atatürk gibi, adam gibi adam, gibi..Bu bosvermislik son 40 senedir ülkeyi bu hale getirdi.Ben son 40 senenin ismini koyamadım, neyiz, nasıl bir toplumuz, nasıl bir ülke olduk, nasıl yaşıyoruz anlam veremiyorum.
Yaş kaç

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
İşte yazdiklarim hep bu yüzden, gülün gençler gülün, bir gün o ateş sizin o narin bedeninizi ve ruhunuzu da içine alır
Gülmekle alakası yok. Halk ayağa kalksa bile sustururlar zorla. Yoksa bizimde zorumuza giden haller var

Nur2461

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,009
111
63
Asgari ücretli , asgari ucretli emeklisini kimse düşünmesin varsa yoksa memur.Bu kesimler tüm ülkenin yükünü çeker ama en rezil şartlarda yaşamaya mahkum edilir.memur masabasinda dünyayı kurtarır , asgari ücretli işyerinde organlarini, hayatını kaybeder.Ama biri birinin yarışı maaş alır.Memur bayramda seyranda 9 ar 9 ar tailini yapar, hafta sonu 2 gün tatilini yapar, asgari ücretli pazar ise gelmek istemediği için amirinden fırça yer.Biri devletin kendi adamı olduğu için el üstünde tutulur, biri piç evlat muamelesi görür.Birini onlarca sendikası olur, en ufak memnuniyetsizlik TR sokaklara dökülür, diğeri en çok mensubu olduğu halde kendi adina tek sendikası olmaz.emeklisi 14, çalışanı 22 bin alır en az 15 bin kira verir.Kimse demez ki bu yaratıklar ne yiyor ne içiyor.Nasil yasayabiliyorlar.Doktor , avukat, öğretmen bir seylerden memnun değilse sokaklara dökülür hastaneyi , okulu, adliyeyi kapatır, bizim garibanlar korkudan evden çıkamaz, çünkü bastırılmış cehalet onu böyle yaşamaya ikna eder, diğerleri sokaklara döküldüğünde resmi ve kontrollü bir itiraz yapmış olur ama bizim garibanlar dökülse toplum huzurunu bozar, terörist eylem Böyle adaletin, böyle dinin, böyle yaratanın, böyle insanligin, böyle toplumun, böyle fakirlerin. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamak isterdim yani.Fakir her zaman cahildir, ve cahillik yaşamın en katlanılmaz ismini koyamadığım seyidir

Elestirini yap haddini asma.

Dini kitabi niye karistiriyorsun olm hayirdir ?

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Gülmekle alakası yok. Halk ayağa kalksa bile sustururlar zorla. Yoksa bizimde zorumuza giden haller var
Tarihte baskaldirmis bütün milletler şimdi dünyanın önde gelen ekonomi ve medenileri.Kim de korkmuş sinmiş ve köleliği kabullenmişse beter durumda.Ataturk' ün neyi vardı da bu ülkeyi bu hale getirdi, Kurtuluş Savaşı'nı yaptık.Kendi subay arkadaşları bile bu iş olmaz diye destek vermedi birkaçı dışında, çektikleri çileler açlık, okumak lazım bunları.Bubkafayi değiştirmek lazım, kimden korkuyoruz kendi devletimizden mi? Bu ne saçmalık, 100 yıl önce yarısı işgal edilmiş, ne silahı ne yiyeceği olmayan bir halktan bir kahraman adam sayesinde bu seviyeye geldik.Yine kurtuluşumuz bu şekilde olacak.Bu karşı tavırlar, verilen cevaplar nedense tek bir akıldan, aynı kaynaktan çıkmış gibi, aynı zihniyet, aynı karakter.Neden korkuyoruz anlamıyorum? Kurtuluş için, bizim ve çocuklarımızın geleceği için hicbirsey yapmayacaksak ne yapacağız peki ! Bari sesini duyurmaya çalışanlara köstek olmayın, savaş alanini terkedebilirsiniz, sizin yerinize de ölürüz genç sıkıntı yok, sana şahsi soylemim değil bu çoğunluk için maalesef.

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Elestirini yap haddini asma.

Dini kitabi niye karistiriyorsun olm hayirdir ?
Sana ne , yaratanın avukatı mısın , ayrıca orada açık bir küfür etme yok , gizli , yani yoruma açık, sen işine bak, bana cevap verme, muhatabım değilsin, devam etme buna