Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Memurlara Zam

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
Ah Ah Zamanında Dinlemedik Oku Memur Ol Diye Hayattaki En büyük pişmanlığım

Yine zam gelecekmiş en düşük memur maaşı 60k olur o zaman
Ekli dosyayı görüntüle 807551
Açlık sınırı asgari ücretle aynı olan güzel ülkemde yoksulluk sınırı 85000₺ olmuş. Paranın adı var sadece. En büyük banknot olan 200₺ ile alabileceğin şeyler zaten hayat pahalılığının en basit örneğidir.Sorgulanması gereken 60k değil bu durumdur.

Ekli dosyalar

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Bu zamanda ya topçu ya popçu yada rapçi olucan önüne gelen rap yapıp parayı kaldırıyor havlaya havlaya güzel ülkemde bizde amele gibi hergün 12 saat eşşek gibi çalışıp asgariye talip olalım
Ülkenin durumu

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Z kuşağına acıyorum gerçekten dinledikleri müziklere bakınca. Bizim zamanımızda Kayahan, Sezen Aksu falan vardı. Şimdi Aleyna Tilki, Ediz falan var. Rap müziğinin bile bir kalitesi, sözlerinin manası vardı Sagopa - Ceza prime zamanlarında

Şimdikiler hep şarlatan. Eskiden bir kalite vardı müzikte
Türkiye de gerçek anlamıyla 2 rapçi var zaten ceza ve Sagopa. Diğerleri fasafiso.
Şarkıları da şarkı değil.

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,416
113
Ah Ah Zamanında Dinlemedik Oku Memur Ol Diye Hayattaki En büyük pişmanlığım

Yine zam gelecekmiş en düşük memur maaşı 60k olur o zaman
Ekli dosyayı görüntüle 807551
Kral para memurlukta değil ticarette , zanaatta. Memur karnını doyuramiyor hele büyük sehirlerde anası ağlıyor memurun .. Ülkede herkesin gözü memurun aldığı parada .. Gecen bir tamirciye gittik arkadasla, adam çocuğunu ortaokuldan sonra okuldan almış arkadaş yazık etmişsin keske okuldan almasaydin çocuğu dedi. Çocuğun babası ben çocuğumu okutup başını yakamam dedi, ben bir memurun, ogretmenin 1 ayda kazandigi paradan daha fazlasını 1 günde kazanıyorum gerek yok dedi. Gerisini sen düşün..

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
Pide ustasıyım 11 bin kira 70 bindi maaş 80 bin oldu bu ay Allah bereket versin şu illeti oynamasam krallar gibi gecinecegiz de bu illet mahvediyor bizi

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
151
43
Bizim halka öyle temenni edilmez. Görmüyor musun nasıl kıskanıyorlar ?
Ömrünü okumaya Ada geldiğimiz nokta en az 10 yıl hizmetin olacak alacağın 49 lira o da teknik personel eleştiri yapmak kolay tabi kim nasıl emek verdi ne şartlarda ders çalıştı nereden bilecek

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Ceza şu an bu işin lideri doğru.
Ama bu işin kurucusu ve yaygınlaştırıcısı SAGOPA KAJMER dir.
Ve biz kumarbazlara yazdığı güzel bir parça da vardır. ( bence tabii 😄)
Dinleyeyim bakim 🫠

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Ceza şu an bu işin lideri doğru.
Ama bu işin kurucusu ve yaygınlaştırıcısı SAGOPA KAJMER dir.
Ve biz kumarbazlara yazdığı güzel bir parça da vardır. ( bence tabii 😄)
Güzeldi dinledim