Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Memurlara Zam

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,610
1,652
113
Memurların yeşil pasaportla avrupa gezme mevsimi gelmedi mi ya? Herkes burada hala

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Türkiye de gerçek anlamıyla 2 rapçi var zaten ceza ve Sagopa. Diğerleri fasafiso.
Şarkıları da şarkı değil.
Çoğu şey eskiden daha iyiydi. Dünya'da da böyle. Şarkılar, filmler, diziler eskiden çok daha iyiydi. 90'lar ve 2000'li yılların başı zaten Holywood'un zirvesiydi. Şu an koca Holywood'u bile sjw ele geçirdi. Neden trans yok, neden siyahi oyuncu az, neden başrol kadın değil vs....... diye diye Holywood'un bile içine sıçıldı

Nur2461

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,009
111
63
Sana ne , yaratanın avukatı mısın , ayrıca orada açık bir küfür etme yok , gizli , yani yoruma açık, sen işine bak, bana cevap verme, muhatabım değilsin, devam etme buna
[/QUOTE

İnsan olmayi saygi duymayi beceremediniz cahil geldiniz cahil gideceksiniz.

Seninle tartismam ben zaten sadece uyardim .

Goruyorum ki karsimda insan yok mahlukat var.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Şu ülkedeki en uyuz olduğum şey herkesin birbirini salak ve cahil olarak görmesi. Ego savaşları

Gerçi başka bir ülke de görmedim 😁

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Şu ülkedeki en uyuz olduğum şey herkesin birbirini salak ve cahil olarak görmesi. Ego savaşları

Gerçi başka bir ülke de görmedim 😁
Bu konuda herkes haklı.
Ülke salak ve cahilden geçilmiyor. Gayet normal.
Başka ülkede görmediysen de normal, başka ülke de görmediysen normal.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,859
4,820
113
İnsana saygı duymayı beceremedim evet, bari bu mesajinla sen basarabilse idin, komik bile değilsiniz, yine isabet etmişim, neyse , sen bana sataştığın cevap verdim, lütfen bundan sonra cevap verme olur mu, rica ediyorum

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Aç insan hep cahildir, tok olan duyargalarıni hayatın her alanına yönlendirir, kendini koruyabilecek önlemler alır, ama fakir, aç sağlıklı beslenemedigi için , sağlıklı da düşünemediği için hep yalpalar, hep kaybeder, hep ezilir, sonra siner, insan hakları savunucusu eski bir meşhur demiş ya, en nefret ettiğim insan yığını kölelerdir diye.Varin nedeni siz düşünün etraflıca.Kabullenmislik en büyük karaktersizlik bence.Dunyada din savaslari yok, vatan millet sevdası savaşları da yok, ve hiç olmadı.Ademden bu yana tek savaş zengin ve fakir savaşıdır, menfaat, çıkar savaşıdır.Uzun uzadıya entel, boş, mantık dışı , akıl harakirisi yorumlar yapacağınıza kafanızı iki elinizin arasına alıp düşünmek lazım.
reis dediklerinle celişiyorsun bu cümle ile sonradan yazdığın cümle birbirinin tam zıttı birinde herkes çıkarı için savaşır diyorsun diğer cümlende atatürk, vatan, millet, sakarya diyorsun. Hangisine itimat edelim ? Ben bu alıntı yaptığım yazını destekliyorum. Diğer yazdkların inandırıcı değil. Benim için insanlar çıkarcıdır aga.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,524
5,104
113
Bu zammı ıklım kanunu geçsin diye yaptılar hey yavrum hey halk uyuyo lan bızım

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Bu konuda herkes haklı.
Ülke salak ve cahilden geçilmiyor. Gayet normal.
Başka ülkede görmediysen de normal, başka ülke de görmediysen normal.
Bu ülkenin en büyük sorunu aslında coğrafyası. Bu kadar farklı kültürlere ve hayat görüşlerine sahip insanların nasıl dostça yaşaması beklenebilir ki. Örneğin ben Atatürk milliyetçisi ve ateist biriyim. Fetöcülerle ve Akp lilerle dolu bir sitede yaşıyorum. Hadi gel de yaşa. Adama merhaba abi diyorum, Selamın aleyküm denir diyor.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,524
5,104
113
Şu ülkede hayatını ortaya koyacak, haykıracak, insanları etrafında toplayacak, baskaldiracak, isyan edecek, gelecek güzel günler için, çocuklarının geleceği için, insanların daha huzurlu ve mutlu yasayabilmesi için hayatını hiçe sayacak yiğitler, kahramanlar lazım.Atatürk gibi, adam gibi adam, gibi..Bu bosvermislik son 40 senedir ülkeyi bu hale getirdi.Ben son 40 senenin ismini koyamadım, neyiz, nasıl bir toplumuz, nasıl bir ülke olduk, nasıl yaşıyoruz anlam veremiyorum.
ataturkten oncekı turkıye sınırlarına bır bak ıstersen

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Şurada herkese bir soru sorsam muhtemelen kimse net olarak cevap veremez. Biz Doğu muyuz, batı mıyız. Yani ne olduğumuzu bilen biri gerçekten var mı 😁 Bence ülkedeki sorunların temeli de hep bu kültür çatışmalarından ve farklı hayat görüşlerinden dolayı ortaya çıkıyor

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
ataturkten oncekı turkıye sınırlarına bır bak ıstersen
Sınıra değil Atatürk bu güzel ülkeyi atalarımızla kurtarırken kurarken Vahdettin ülkeyi kimlere peşkeş çekmiş sen bence ona bak.
Elin Kübalı'sı bile Atatürk'e saygı duyarken örnek alırken benim ülkemin vatandaşının bu öfkesi niye?

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,524
5,104
113
Sınıra değil Atatürk bu güzel ülkeyi atalarımızla kurtarırken kurarken Vahdettin ülkeyi kimlere peşkeş çekmiş sen bence ona bak.
Elin Kübalı'sı bile Atatürk'e saygı duyarken örnek alırken benim ülkemin vatandaşının bu öfkesi niye?
elin kubalısı ataturkten oncekı turklerı bılmedıgı ıcın sevmıstır ben bılıyorum ondandır

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
Şurada herkese bir soru sorsam muhtemelen kimse net olarak cevap veremez. Biz Doğu muyuz, batı mıyız. Yani ne olduğumuzu bilen biri gerçekten var mı 😁 Bence ülkedeki sorunların temeli de hep bu kültür çatışmalarından ve farklı hayat görüşlerinden dolayı ortaya çıkıyor
Coğrafi olarak azıcık Batı çoğunlukla doğuluyuz.
Asya ile Avrupa arasında köprüyüz. Kültürel olarak 72.5 milletiz her telden var yani.
Bir nevi çeşni gibiyiz.
Bana sorarsan hoşumuza gitmese de ORTADOĞU luyız.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Çünkü adamın yaptığı neredeyse tüm devrimler, islam şeriatiyle taban tabana zıt. Örneğin Kuran'da erkek için çok eşlilik serbesttir fakat medeni hukukta tek eşlilik vardır. Kuran'da mirasta kız evlada 1/3 pay düşer fakat medeni hukukta cinsiyet ayrımı yapılmaz

Bu örnekler çoğaltılabilir. Ben dinlerin insan icadı dogmalar olduğunu düşünen birisiyim ve Atatürk hayranıyım. Lakin Müslüman olsaydım, Atatürk'ü sevmemek için tonla gerekçem olurdu

Sorun tam olarak bu

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
elin kubalısı ataturkten oncekı turklerı bılmedıgı ıcın sevmıstır ben bılıyorum ondandır
Kardeş Fatih Sultan Mehmet de benim atam Atatürk de benim atam.
OSMANLI DEVLETİMİZİN miyadı doldu ülke kaostaydı hastaydı ve çöktü. Vahdettin ülkeyi İngilizler'e peşkeş çekti ama ATATÜRK şerefli bir Türk Subayı olarak bunu kabul etmedi ve dedelerimizle nine lerimizle beraber 16.Türk Devleti'ni kurdu. Hem de 7 düvele karşı. Sen neyin peşindesin. Sizlerin bu ülkenin kurucusuna kini yediği kaba sıçmakla eşdeğer.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,524
5,104
113
Çünkü adamın yaptığı neredeyse tüm devrimler, islam şeriatiyle taban tabana zıt. Örneğin Kuran'da erkek için çok eşlilik serbesttir fakat medeni hukukta tek eşlilik vardır. Kuran'da mirasta kız evlada 1/3 pay düşer fakat medeni hukukta cinsiyet ayrımı yapılmaz

Bu örnekler çoğaltılabilir. Ben dinlerin insan icadı dogmalar olduğunu düşünen birisiyim ve Atatürk hayranıyım. Lakin Müslüman olsaydım, Atatürk'ü sevmemek için tonla gerekçem olurdu

Sorun tam olarak bu
sadece din degilki en basıt ornek sen turklerın dilini neden latin alfabesi yaparsın ne alaka dimi

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,524
5,104
113
Kardeş Fatih Sultan Mehmet de benim atam Atatürk de benim atam.
OSMANLI DEVLETİMİZİN miyadı doldu ülke kaostaydı hastaydı ve çöktü. Vahdettin ülkeyi İngilizler'e peşkeş çekti ama ATATÜRK şerefli bir Türk Subayı olarak bunu kabul etmedi ve dedelerimizle nine lerimizle beraber 16.Türk Devleti'ni kurdu. Hem de 7 düvele karşı. Sen neyin peşindesin. Sizlerin bu ülkenin kurucusuna kini yediği kaba sıçmakla eşdeğer.
ya kardesim ben dusmanı degılımkı sadece sorguluyorum neden degiştırmış herseyını batıya uygun yapmıs onu sorguluyorum

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
ya kardesim ben dusmanı degılımkı sadece sorguluyorum neden degiştırmış herseyını batıya uygun yapmıs onu sorguluyorum
Çağdaşlık için
Uygarlık için
Medeniyet için
Refah bir toplum için.
O zaman ki günümüzdeki ve gelecekteki nesiller için yapmış.
Adam bu vatan için 57 yıllık ömrünü bu uğurda harcamış.
Daha ne yapsın be birader.