- 2,610
- 1,652
- 113
Memurların yeşil pasaportla avrupa gezme mevsimi gelmedi mi ya? Herkes burada hala
Çoğu şey eskiden daha iyiydi. Dünya'da da böyle. Şarkılar, filmler, diziler eskiden çok daha iyiydi. 90'lar ve 2000'li yılların başı zaten Holywood'un zirvesiydi. Şu an koca Holywood'u bile sjw ele geçirdi. Neden trans yok, neden siyahi oyuncu az, neden başrol kadın değil vs....... diye diye Holywood'un bile içine sıçıldıTürkiye de gerçek anlamıyla 2 rapçi var zaten ceza ve Sagopa. Diğerleri fasafiso.
Şarkıları da şarkı değil.
Sana ne , yaratanın avukatı mısın , ayrıca orada açık bir küfür etme yok , gizli , yani yoruma açık, sen işine bak, bana cevap verme, muhatabım değilsin, devam etme buna
[/QUOTE
İnsan olmayi saygi duymayi beceremediniz cahil geldiniz cahil gideceksiniz.
Seninle tartismam ben zaten sadece uyardim .
Goruyorum ki karsimda insan yok mahlukat var.
Bu konuda herkes haklı.Şu ülkedeki en uyuz olduğum şey herkesin birbirini salak ve cahil olarak görmesi. Ego savaşları
Gerçi başka bir ülke de görmedim 😁
reis dediklerinle celişiyorsun bu cümle ile sonradan yazdığın cümle birbirinin tam zıttı birinde herkes çıkarı için savaşır diyorsun diğer cümlende atatürk, vatan, millet, sakarya diyorsun. Hangisine itimat edelim ? Ben bu alıntı yaptığım yazını destekliyorum. Diğer yazdkların inandırıcı değil. Benim için insanlar çıkarcıdır aga.Aç insan hep cahildir, tok olan duyargalarıni hayatın her alanına yönlendirir, kendini koruyabilecek önlemler alır, ama fakir, aç sağlıklı beslenemedigi için , sağlıklı da düşünemediği için hep yalpalar, hep kaybeder, hep ezilir, sonra siner, insan hakları savunucusu eski bir meşhur demiş ya, en nefret ettiğim insan yığını kölelerdir diye.Varin nedeni siz düşünün etraflıca.Kabullenmislik en büyük karaktersizlik bence.Dunyada din savaslari yok, vatan millet sevdası savaşları da yok, ve hiç olmadı.Ademden bu yana tek savaş zengin ve fakir savaşıdır, menfaat, çıkar savaşıdır.Uzun uzadıya entel, boş, mantık dışı , akıl harakirisi yorumlar yapacağınıza kafanızı iki elinizin arasına alıp düşünmek lazım.
Bu ülkenin en büyük sorunu aslında coğrafyası. Bu kadar farklı kültürlere ve hayat görüşlerine sahip insanların nasıl dostça yaşaması beklenebilir ki. Örneğin ben Atatürk milliyetçisi ve ateist biriyim. Fetöcülerle ve Akp lilerle dolu bir sitede yaşıyorum. Hadi gel de yaşa. Adama merhaba abi diyorum, Selamın aleyküm denir diyor.Bu konuda herkes haklı.
Ülke salak ve cahilden geçilmiyor. Gayet normal.
Başka ülkede görmediysen de normal, başka ülke de görmediysen normal.
ataturkten oncekı turkıye sınırlarına bır bak ıstersenŞu ülkede hayatını ortaya koyacak, haykıracak, insanları etrafında toplayacak, baskaldiracak, isyan edecek, gelecek güzel günler için, çocuklarının geleceği için, insanların daha huzurlu ve mutlu yasayabilmesi için hayatını hiçe sayacak yiğitler, kahramanlar lazım.Atatürk gibi, adam gibi adam, gibi..Bu bosvermislik son 40 senedir ülkeyi bu hale getirdi.Ben son 40 senenin ismini koyamadım, neyiz, nasıl bir toplumuz, nasıl bir ülke olduk, nasıl yaşıyoruz anlam veremiyorum.
Sınıra değil Atatürk bu güzel ülkeyi atalarımızla kurtarırken kurarken Vahdettin ülkeyi kimlere peşkeş çekmiş sen bence ona bak.ataturkten oncekı turkıye sınırlarına bır bak ıstersen
elin kubalısı ataturkten oncekı turklerı bılmedıgı ıcın sevmıstır ben bılıyorum ondandırSınıra değil Atatürk bu güzel ülkeyi atalarımızla kurtarırken kurarken Vahdettin ülkeyi kimlere peşkeş çekmiş sen bence ona bak.
Elin Kübalı'sı bile Atatürk'e saygı duyarken örnek alırken benim ülkemin vatandaşının bu öfkesi niye?
Coğrafi olarak azıcık Batı çoğunlukla doğuluyuz.Şurada herkese bir soru sorsam muhtemelen kimse net olarak cevap veremez. Biz Doğu muyuz, batı mıyız. Yani ne olduğumuzu bilen biri gerçekten var mı 😁 Bence ülkedeki sorunların temeli de hep bu kültür çatışmalarından ve farklı hayat görüşlerinden dolayı ortaya çıkıyor
Çünkü adamın yaptığı neredeyse tüm devrimler, islam şeriatiyle taban tabana zıt. Örneğin Kuran'da erkek için çok eşlilik serbesttir fakat medeni hukukta tek eşlilik vardır. Kuran'da mirasta kız evlada 1/3 pay düşer fakat medeni hukukta cinsiyet ayrımı yapılmazSınıra değil Atatürk bu güzel ülkeyi atalarımızla kurtarırken kurarken Vahdettin ülkeyi kimlere peşkeş çekmiş sen bence ona bak.
Elin Kübalı'sı bile Atatürk'e saygı duyarken örnek alırken benim ülkemin vatandaşının bu öfkesi niye?
Ne zammı be kardeşim memura verdikleri %3 üstü TÜİK in yalan yanlış yayınladığı enflasyon farkı..Bu zammı ıklım kanunu geçsin diye yaptılar hey yavrum hey halk uyuyo lan bızım
Kardeş Fatih Sultan Mehmet de benim atam Atatürk de benim atam.elin kubalısı ataturkten oncekı turklerı bılmedıgı ıcın sevmıstır ben bılıyorum ondandır
sadece din degilki en basıt ornek sen turklerın dilini neden latin alfabesi yaparsın ne alaka dimiÇünkü adamın yaptığı neredeyse tüm devrimler, islam şeriatiyle taban tabana zıt. Örneğin Kuran'da erkek için çok eşlilik serbesttir fakat medeni hukukta tek eşlilik vardır. Kuran'da mirasta kız evlada 1/3 pay düşer fakat medeni hukukta cinsiyet ayrımı yapılmaz
Bu örnekler çoğaltılabilir. Ben dinlerin insan icadı dogmalar olduğunu düşünen birisiyim ve Atatürk hayranıyım. Lakin Müslüman olsaydım, Atatürk'ü sevmemek için tonla gerekçem olurdu
Sorun tam olarak bu
ya kardesim ben dusmanı degılımkı sadece sorguluyorum neden degiştırmış herseyını batıya uygun yapmıs onu sorguluyorumKardeş Fatih Sultan Mehmet de benim atam Atatürk de benim atam.
OSMANLI DEVLETİMİZİN miyadı doldu ülke kaostaydı hastaydı ve çöktü. Vahdettin ülkeyi İngilizler'e peşkeş çekti ama ATATÜRK şerefli bir Türk Subayı olarak bunu kabul etmedi ve dedelerimizle nine lerimizle beraber 16.Türk Devleti'ni kurdu. Hem de 7 düvele karşı. Sen neyin peşindesin. Sizlerin bu ülkenin kurucusuna kini yediği kaba sıçmakla eşdeğer.
Çağdaşlık içinya kardesim ben dusmanı degılımkı sadece sorguluyorum neden degiştırmış herseyını batıya uygun yapmıs onu sorguluyorum