- 14,465
- 4,765
- 113
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Ben senden daha aktiftim sen sonlara doğru geldin nasıl ilk 2 de sen oluyorsunSürekli aktif kaldığım için ister istemez fark ettim kimler çok aktif kimler 90+ da geldi
Tamam sensin kankaBen senden daha aktiftim sen sonlara doğru geldin nasıl ilk 2 de sen oluyorsun
Tamam sensin kanka
Aga ikinizde vardınız kapışmayın boşuna 🤣🤣- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
Yok kapışmıyoruz barıştık 😂Aga ikinizde vardınız kapışmayın boşuna 🤣🤣
Abi ben anlamam ilk 2 de ben varım sıramı kimseye vermem koltuk benim kalkmam imkanı yokAga ikinizde vardınız kapışmayın boşuna 🤣🤣
Arkdas çok net konuştuğu için yazdım dost yoksa gelecek 200-300 sigara parası issizliklen napacamizi şaşırdık bu ara durumlar kelekAga ikinizde vardınız kapışmayın boşuna 🤣🤣
Bende vardım ama arkadaşlarda ki umuttan bende istyorum 🤣Aga ikinizde vardınız kapışmayın boşuna 🤣🤣
Aynı durumdayız ondan bu savaş 😂😂 kankaaaaaaaaArkdas çok net konuştuğu için yazdım dost yoksa gelecek 200-300 sigara parası issizliklen napacamizi şaşırdık bu ara durumlar kelek
oğDost ulaşıcam dedi bakalım kendi okuyup karar verir zaten toplasan aktif olarak on kişi yok konuda o yüzden boşa kavga etmeyin 😅
NeyiOooooo biz yedik bitirdik bile![]()
Ödülü