- 20,594
- 12,435
- 113
Tamam kankacım benim payco kalıcı kapatıldı yerime başka arkadaş almış olsun helali hoş olsun tekrar tebrikler cümleten hayırlı akşamlar 🙃Payco harici atamayacagim malesef kanka
Tamam kankacım benim payco kalıcı kapatıldı yerime başka arkadaş almış olsun helali hoş olsun tekrar tebrikler cümleten hayırlı akşamlar 🙃Payco harici atamayacagim malesef kanka
Paycosu kapanmayan 3 5 kişiden birileriyiz 🤣🤣🤣Payco harici atamayacagim malesef kanka
Vallahi öyle kanka 😁Paycosu kapanmayan 3 5 kişiden birileriyiz 🤣🤣🤣
Yakında kapanır bizimkide 🤣🤣Vallahi öyle kanka 😁
Kasayı bi ceksın bence elinde ne var diye baksın@medoline 1-2 kupon daha yakalsan şöyle çok güzel rahatlarsın şans seninle olsun
Reisim Tebrikler benide seçebilir misin çok ihtiyaçim varDostlar ben aranızdan 10 kişi secicem yaklaşık 1 2 saat içerisinde sizlerden payco kullananlardan hesap no isticem. 1 saate görüşmek üzere
bir umut dm yanacak diye bekliyoruz bakalım reisBi ulaşsan abi 😂 çok güzel olcak
Aynen vallahi konuyu açtığından beri takipteyim sürekli aktif kaldımbir umut dm yanacak diye bekliyoruz bakalım reis
En çok ikimiz aktiftik kanka konuda 😊reis çektin mi parayı?
kime ulaşır bilmem reis kesesine bereket ama burada bence ilk hak eden @ahmetc10En çok ikimiz aktiftik kanka konuda 😊
Evet aktifti süreklikime ulaşır bilmem reis kesesine bereket ama burada bence ilk hak eden @ahmetc10
Bu istatistigi nasıl çıkardın saydinmi tüm mesajlarıEn çok ikimiz aktiftik kanka konuda 😊
Sürekli aktif kaldığım için ister istemez fark ettim kimler çok aktif kimler 90+ da geldiBu istatistigi nasıl çıkardın saydinmi tüm mesajları