- 5,071
- 2,154
- 113
Açıklama yapardı bence ödüller gönderildi diye
Adam 2 saattir forumda aktif degil salla ama yenilebilir cinsten olsun
Kankam gelseydi konuya gelirdi siteye giriş yapmadı muhtemelen biraz kafa dağıtmak istemiş de olabilir.Açıklama yapardı bence ödüller gönderildi diye
1 2 saate gelirim dedi sakin daha 1 saat oldu 😁@medoline reis unuttu bence burayı çok bakma sürpriz olsun zaten kazananı etiketleyecektir 😁
Ben sakinim zaten yanlış kişiyi alıntıladın ben de arkadaşa telkin veriyordum1 2 saate gelirim dedi sakin daha 1 saat oldu 😁
Geldimi kral
Adam fBiraz daha gelmezsen kafayı sıyırcak herhalde herkes @medoline hayaletinle konuşmaya başladı insanlar 😂
Konuya gelmemiş başka yerde yakalamışlar konuya çekmeye çalışıyorlar demek 🤣Adam f
foruma girmiş hemen yakalamış![]()
Bende aynı sürekli sayfa yeniliyorum vallahi@medoline reis şu 10 kişiyi seç sana zahmet te reis beklemeyelim inan sürekli f5 yapıyorum![]()
Çekimi bekliyordur knk belkide@medoline reisim sana zahmet biraz müsait olup bir basın açıklaması yapabilme şansın var mı, halk senden gelecek müjdeli haberi bekliyor 🥺
Kesene bereket knkDostlar ben aranızdan 10 kişi secicem yaklaşık 1 2 saat içerisinde sizlerden payco kullananlardan hesap no isticem. 1 saate görüşmek üzere