- 1,182
- 303
- 83
Kesene bereket
Tebrikler de öyle olmaz 52 kişiye 12.5 falan dağıt. Millet sigarasını alıp roll yaparEkli dosyayı görüntüle 778073
Arkadaşlar burda paylaşmadım stresten ama böyle bir kupon yaptım bugün rollingin devamı olarak
kupon tuttu hedef 11kydı 17670 oldu. Destekleyen benimle paylaşan herkese teşekkür ederim
Youwin ödemeleri ertesi günlerde yapıyor 650 tl küsüratı 13 kişiye 50 tl etkinlik olarak dağıtmak istiyorum. bu konuda da bilgim yok nasıl yapılacağını bilmiyorum
yardımcı olursanız etkinlik yapmak isterim. herkese teşekkür ederim![]()
Tebrikler kardeşim ilk iş kıranı ödemek olsun sakın ertelemeEkli dosyayı görüntüle 778073
Arkadaşlar burda paylaşmadım stresten ama böyle bir kupon yaptım bugün rollingin devamı olarak
kupon tuttu hedef 11kydı 17670 oldu. Destekleyen benimle paylaşan herkese teşekkür ederim
Youwin ödemeleri ertesi günlerde yapıyor 650 tl küsüratı 13 kişiye 50 tl etkinlik olarak dağıtmak istiyorum. bu konuda da bilgim yok nasıl yapılacağını bilmiyorum
usulünü bilmiyorum anlamıyorum gerekirse 6 kişiye 100 verelim elimden gelenler belli hocamTebrikler de öyle olmaz 52 kişiye 12.5 falan dağıt. Millet sigarasını alıp roll yapar
eyvallah hocam sağolasınTebrikler kardeşim ilk iş kıranı ödemek olsun sakın erteleme
Dostum 3 kişiye 200 dağıt 2 kişiye 300 dağıt. 50 nin vasfı kalmadı. Dağıtsan karşı tarafın işine yaramaz doğru dürüst . Tek tek göndermesi de cabası. Çekim geldiğinde konuya liste yazmadan özelden 3-4 kişiye atarsın olur biterusulünü bilmiyorum anlamıyorum gerekirse 6 kişiye 100 verelim elimden gelenler belli hocampaylaşımlarda görmüştüm 10 kişiye 50 tl papara diye ben de öyle bir şey yapmak istedim
eyvallah hocam öyle yaparız sağolasın bilgi içinDostum 3 kişiye 200 dağıt 2 kişiye 300 dağıt. 50 nin vasfı kalmadı. Dağıtsan karşı tarafın işine yaramaz doğru dürüst . Tek tek göndermesi de cabası. Çekim geldiğinde konuya liste yazmadan özelden 3-4 kişiye atarsın olur biter
Adına çok sevindim kardesim tebrik ederim boşver dagıtımı kalanı harclık yaparsınEkli dosyayı görüntüle 778073
tebriklerEkli dosyayı görüntüle 778073
Sevindin dostum kiranı tamamlamana, üstüne tamamlayıp kendine harçlık dahi çıkarmışsın. Bir yandan şans gülüyor insana, değerlendirmek lazım, şimdilik kirayı kurtardın, umarım gerisi gelireyvallah hocam sağolasınkesinlikle öyle olacak
Kemal fotoğraf salt galatadan mıSevindin dostum kiranı tamamlamana, üstüne tamamlayıp kendine harçlık dahi çıkarmışsın. Bir yandan şans gülüyor insana, değerlendirmek lazım, şimdilik kirayı kurtardın, umarım gerisi gelir![]()
Evet dost.Kemal fotoğraf salt galatadan mı
Tebrikler hayırlı olsun kardeşimEkli dosyayı görüntüle 778073
ya isterse 60 kişiye böler 10tl verir , sorun nedir reis ? gönlünden kopan fazla kişiye dagıtmak demekki@Metings1905 ne diyor bu arkadaş ben anlayamadım 600 lirayi 30 kisiyemi bölmüş ne yapmış
Bu forumda rol bu şekilde açılmaz kanka 2 3 kisiye 200 500 birsey verilir 30 kisi 50 tl nedir dalgami geçiyorlar insanlan neyse kendimi bozmak istemiyorumya isterse 60 kişiye böler 10tl verir , sorun nedir reis ? gönlünden kopan fazla kişiye dagıtmak demekki
Keşke bana cıksa@Metings1905 ne diyor bu arkadaş ben anlayamadım 600 lirayi 30 kisiyemi bölmüş ne yapmış
🤣🤣 senden ders alması gerekenler var kankam ne diyorsunBu forumda rol bu şekilde açılmaz kanka 2 3 kisiye 200 500 birsey verilir 30 kisi 50 tl nedir dalgami geçiyorlar insanlan neyse kendimi bozmak istemiyorum
adam bilmediğini söylüyor zaten , dalga geçmek yerine üsulunu ögretirsin.Bu forumda rol bu şekilde açılmaz kanka 2 3 kisiye 200 500 birsey verilir 30 kisi 50 tl nedir dalgami geçiyorlar insanlan neyse kendimi bozmak istemiyorum
Hic degilse kira parasını cikartmis sevinmek lazım yinede adam bilmiyor belliki rol açmayı yapacak birsey yok kanka🤣🤣 senden ders alması gerekenler var kankam ne diyorsun