Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mcakal2 / Her Şey Kiram İçin... Gelir Mi ? / Hedef 11k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
Ekli dosyayı görüntüle 778073

Arkadaşlar burda paylaşmadım stresten ama böyle bir kupon yaptım bugün rollingin devamı olarak :)
kupon tuttu hedef 11kydı 17670 oldu. Destekleyen benimle paylaşan herkese teşekkür ederim :D
Youwin ödemeleri ertesi günlerde yapıyor 650 tl küsüratı 13 kişiye 50 tl etkinlik olarak dağıtmak istiyorum. bu konuda da bilgim yok nasıl yapılacağını bilmiyorum
yardımcı olursanız etkinlik yapmak isterim. herkese teşekkür ederim :)
Tebrikler de öyle olmaz 52 kişiye 12.5 falan dağıt. Millet sigarasını alıp roll yapar

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113

Arkadaşlar burda paylaşmadım stresten ama böyle bir kupon yaptım bugün rollingin devamı olarak :)
kupon tuttu hedef 11kydı 17670 oldu. Destekleyen benimle paylaşan herkese teşekkür ederim :D
Youwin ödemeleri ertesi günlerde yapıyor 650 tl küsüratı 13 kişiye 50 tl etkinlik olarak dağıtmak istiyorum. bu konuda da bilgim yok nasıl yapılacağını bilmiyorum
Tebrikler kardeşim ilk iş kıranı ödemek olsun sakın erteleme

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
usulünü bilmiyorum anlamıyorum gerekirse 6 kişiye 100 verelim elimden gelenler belli hocam :) paylaşımlarda görmüştüm 10 kişiye 50 tl papara diye ben de öyle bir şey yapmak istedim
Dostum 3 kişiye 200 dağıt 2 kişiye 300 dağıt. 50 nin vasfı kalmadı. Dağıtsan karşı tarafın işine yaramaz doğru dürüst . Tek tek göndermesi de cabası. Çekim geldiğinde konuya liste yazmadan özelden 3-4 kişiye atarsın olur biter

mcakal2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
142
43
Dostum 3 kişiye 200 dağıt 2 kişiye 300 dağıt. 50 nin vasfı kalmadı. Dağıtsan karşı tarafın işine yaramaz doğru dürüst . Tek tek göndermesi de cabası. Çekim geldiğinde konuya liste yazmadan özelden 3-4 kişiye atarsın olur biter
eyvallah hocam öyle yaparız sağolasın bilgi için

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113

Adına çok sevindim kardesim tebrik ederim boşver dagıtımı kalanı harclık yaparsın

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113

tebrikler

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
eyvallah hocam sağolasın :) kesinlikle öyle olacak
Sevindin dostum kiranı tamamlamana, üstüne tamamlayıp kendine harçlık dahi çıkarmışsın. Bir yandan şans gülüyor insana, değerlendirmek lazım, şimdilik kirayı kurtardın, umarım gerisi gelir :)

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Sevindin dostum kiranı tamamlamana, üstüne tamamlayıp kendine harçlık dahi çıkarmışsın. Bir yandan şans gülüyor insana, değerlendirmek lazım, şimdilik kirayı kurtardın, umarım gerisi gelir :)
Kemal fotoğraf salt galatadan mı

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,927
113

Tebrikler hayırlı olsun kardeşim

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,164
21,585
113
ya isterse 60 kişiye böler 10tl verir , sorun nedir reis ? gönlünden kopan fazla kişiye dagıtmak demekki
Bu forumda rol bu şekilde açılmaz kanka 2 3 kisiye 200 500 birsey verilir 30 kisi 50 tl nedir dalgami geçiyorlar insanlan neyse kendimi bozmak istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...