- 23,337
- 21,801
- 113
Laf dalaşına girme benlen okudum gördüm şimdiadam bilmediğini söylüyor zaten , dalga geçmek yerine üsulunu ögretirsin.
Laf dalaşına girme benlen okudum gördüm şimdiadam bilmediğini söylüyor zaten , dalga geçmek yerine üsulunu ögretirsin.
Yazdığınız mesajları da silin adama ayıp olmasınLaf dalaşına girme benlen okudum gördüm şimdi
hem haksızsın hemde laf dalaşına girme diyorsun , hayrola forumun mafyası sen misin ?Laf dalaşına girme benlen okudum gördüm şimdi
Puahhaah sildim ben msjlari sen devam et kanka puahahahhem haksızsın hemde laf dalaşına girme diyorsun , hayrola forumun mafyası sen misin ?
Sildim kanka eywYazdığınız mesajları da silin adama ayıp olmasın
2-3 kişi çete gibi gelmiş adamın gönderisinde adamla dalga geçiyorsunuz sonra sildim diyorsun. gülecek başka bişe bul hadi işine bakPuahhaah sildim ben msjlari sen devam et kanka puahahah
Etkinlik için teşekkürler kesene bereket reisdostlar 4 kişiye 200 tl etkinlik olarak ayarlayacağım. dediğim gibi nasıl olduğunu dahi bilmiyorum ben sponsor site bonus olarak falan ekliyor sanıyordum. duyar kasmak için bir şey demiyorum ufak bir rakam elbet ama heveslenmiştim sadece. özelden mi yazmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyordum, söz verdiğim gibi yarın 4 kişiye paylaşacağım. konuyu kitleyebilirsek sevinirim
eyvallah kralEtkinlik için teşekkürler kesene bereket reis
Erhanım selam ablam bir sorun mu varPuahhaah sildim ben msjlari sen devam et kanka puahahah
teşekkürler kesene bereketdostlar 4 kişiye 200 tl etkinlik olarak ayarlayacağım. dediğim gibi nasıl olduğunu dahi bilmiyorum ben sponsor site bonus olarak falan ekliyor sanıyordum. duyar kasmak için bir şey demiyorum ufak bir rakam elbet ama heveslenmiştim sadece. özelden mi yazmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyordum, söz verdiğim gibi yarın 4 kişiye paylaşacağım. konuyu kitleyebilirsek sevinirim
Kesene bereket kardeşimdostlar 4 kişiye 200 tl etkinlik olarak ayarlayacağım. dediğim gibi nasıl olduğunu dahi bilmiyorum ben sponsor site bonus olarak falan ekliyor sanıyordum. duyar kasmak için bir şey demiyorum ufak bir rakam elbet ama heveslenmiştim sadece. özelden mi yazmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyordum, söz verdiğim gibi yarın 4 kişiye paylaşacağım. konuyu kitleyebilirsek sevinirim
Kesene bereket dostdostlar 4 kişiye 200 tl etkinlik olarak ayarlayacağım. dediğim gibi nasıl olduğunu dahi bilmiyorum ben sponsor site bonus olarak falan ekliyor sanıyordum. duyar kasmak için bir şey demiyorum ufak bir rakam elbet ama heveslenmiştim sadece. özelden mi yazmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyordum, söz verdiğim gibi yarın 4 kişiye paylaşacağım. konuyu kitleyebilirsek sevinirim