Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mcakal2 / Her Şey Kiram İçin... Gelir Mi ? / Hedef 11k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcakal2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
142
43
Ya kb knkda yazılım okuyup cidden iş bulamayıp kumarla para kazanmaya çalışan ilk insan sensindir herhalde
yıllardır ufak - orta çaplı işler yapıp kazanç elde ediyordum okul bitene kadar böyle de devam edecek ama artık işler hiç eskisi gibi değil baya berbat durumda :)
yazılımın ekmeğini daha büyük projelerle yerler artık ufak projeleri herkes yapmaya başladı maalesef

mcakal2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
142
43
Ekli dosyayı görüntüle 778073

Arkadaşlar burda paylaşmadım stresten ama böyle bir kupon yaptım bugün rollingin devamı olarak :)
kupon tuttu hedef 11kydı 17670 oldu. Destekleyen benimle paylaşan herkese teşekkür ederim :D
Youwin ödemeleri ertesi günlerde yapıyor 4 kişiye 200 tl olarak etkinlik olarak dağıtmak istiyorum. bu konuda da bilgim yok nasıl yapılacağını bilmiyorum
yardımcı olursanız etkinlik yapmak isterim. herkese teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
303
83
Ekli dosyayı görüntüle 778073

Arkadaşlar burda paylaşmadım stresten ama böyle bir kupon yaptım bugün rollingin devamı olarak :)
kupon tuttu hedef 11kydı 17670 oldu. Destekleyen benimle paylaşan herkese teşekkür ederim :D
Youwin ödemeleri ertesi günlerde yapıyor 650 tl küsüratı 13 kişiye 50 tl etkinlik olarak dağıtmak istiyorum. bu konuda da bilgim yok nasıl yapılacağını bilmiyorum
yardımcı olursanız etkinlik yapmak isterim. herkese teşekkür ederim :)
Tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...