- 15,750
- 8,674
- 113
Yok fero yakın dostum attı filan diyordun , bizde @Mayko78 dan bekliyoruz al bu 5 milyon TL emaneti diye bakalımBu arada ağzına kara biber sürerim kara para nedir lo alnimizin akı ekmek yaparak kazandık o paraları bre densiz![]()
Yok fero yakın dostum attı filan diyordun , bizde @Mayko78 dan bekliyoruz al bu 5 milyon TL emaneti diye bakalımBu arada ağzına kara biber sürerim kara para nedir lo alnimizin akı ekmek yaparak kazandık o paraları bre densiz![]()
Insallah aga beYok fero yakın dostum attı filan diyordun , bizde @Mayko78 dan bekliyoruz al bu 5 milyon TL emaneti diye bakalım
Attı demedim bana emanet bıraktı dedim yani beraber çalıştığımız bir adam 5 sene çalıştık vefat ettiYok fero yakın dostum attı filan diyordun , bizde @Mayko78 dan bekliyoruz al bu 5 milyon TL emaneti diye bakalım
Mekanı cennet olsun reis hayırlı adammış vesselam konuyu unuttum torunumuydu kizimiydi hatırlamıyorum ama 100 lira için adam vurulan devirde helal olsun siz gibi dostlarada böyle adamlarla ahpablik yakışırAttı demedim bana emanet bıraktı dedim yani beraber çalıştığımız bir adam 5 sene çalıştık vefat etti![]()
Öyle dost insanlıgin kalmadığı bu devirde adam bulmak zor malesef bizden geçti artık ta yeni nesil için çok zor beMekanı cennet olsun reis hayırlı adammış vesselam konuyu unuttum torunumuydu kizimiydi hatırlamıyorum ama 100 lira için adam vurulan devirde helal olsun siz gibi dostlarada böyle adamlarla ahpablik yakışır
At bana parayı kız isteyince geri atayım sana,en azından kafanda yorulmaz öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım diyeÖyle dost insanlıgin kalmadığı bu devirde adam bulmak zor malesef bizden geçti artık ta yeni nesil için çok zor be
Puhahajahaj😁😁😁😁 ridom unutmamissin bildirimi@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Dayı vallahi kablo soymaktan üç gündür parmaklarım uyuştu la foruma giremiyorum pekAyran içtik ayrımı düştük ya canlar vay beeee😁😁
@Beşiktaş @Muroo1988 @Gfbridvan1907 @aSiRuH06 @Rogue @Exelans2000 @yasyn55 @Malatyali44 @Abuzerkömürcü @ÖmerBaba @Emrah1313 @Ugurr @frenkeştayn
Son görülme perşembe 09:39@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Unutur muyum hiç renktasimPuhahajahaj😁😁😁😁 ridom unutmamissin bildirimi
Canmsnr ridom hani nerde tayfa cinayet yaUnutur muyum hiç renktasim
Ne yabiünnCanmsnr ridom hani nerde tayfa cinayet ya
Nabyk emmi sokaklardayz sen nabyunNe yabiünn
Kablo soymaya devamNabyk emmi sokaklardayz sen nabyun
Herkeş ekmeğinin peşinde renktasimCanmsnr ridom hani nerde tayfa cinayet ya