- 39,796
- 38,583
- 113
Hitman benim... Abrurahhman çavuşu ben vurdumMulti üyelik açmıştır artik
Hitman benim... Abrurahhman çavuşu ben vurdumMulti üyelik açmıştır artik
Kiroyum ama para bende@Beşiktaş ulan fero 4.5 milyon kara parayı nasıl aklicam diye konu açarsın,sigara parası için bize kusersin
Payımı alayım o zaman bende 🤣Kiroyum ama para bendedost ayıp ettin dost para pusta yakışır bize adam lazım küsmek yok
Bak ya bize rol parası atacaksın diye bekliyoruz adam bizden istediPayımı alayım o zaman bende 🤣
Bitirdiler bizi 🤣Bak ya bize rol parası atacaksın diye bekliyoruz adam bizden istedi![]()
Bu arada ağzına kara biber sürerim kara para nedir lo alnimizin akı ekmek yaparak kazandık o paraları bre densiz@Beşiktaş ulan fero 4.5 milyon kara parayı nasıl aklicam diye konu açarsın,sigara parası için bize kusersin
Bana da bi 100 lira atasana bir sıfır fazlalı olanından 🤣
Elimin ayarı yok dost şimdi 1 k atacağız diye sanada 10 k atarız sizde de vicdan yok Allah ne verdiyse tek maça basarsinizBana da bi 100 lira atasana bir sıfır fazlalı olanından 🤣
Dünden beri biri para gönderecek daha gönderecek. Bugün kombine oynayacaktım ilk iki maç geldi yetişemedik bir taneside şimdi kaçıyor. Yalan ettiler bizi 🤣Elimin ayarı yok dost şimdi 1 k atacağız diye sanada 10 k atarız sizde de vicdan yok Allah ne verdiyse tek maça basarsiniz![]()
Dostum 1 k sal bakalım 10 k yapıp yolumuzu bulalımElimin ayarı yok dost şimdi 1 k atacağız diye sanada 10 k atarız sizde de vicdan yok Allah ne verdiyse tek maça basarsiniz![]()
Ya yasom ya😁😁😁😁Rolling canavarları bunlar @Beşiktaş Ama benim kadar rollingte başarısız olan yoktur 2 dakikada kaybetme garantili 😁
Bı de benim dost unutmayalım lütfen 😁😁Rolling canavarları bunlar @Beşiktaş Ama benim kadar rollingte başarısız olan yoktur 2 dakikada kaybetme garantili 😁
Vallaha aga ya bi kervana bağlandık cikamadik yasom bende anlamadım ya@Mayko78 vur artık voleyide aleme götür bizi. Nedir bu şansızlık.