- 15,750
- 8,674
- 113
Vurucak mal bile bırakmadılar somurmekten, kuşun dermanı yok zavallımGönder bakalım dost vur masaya rol yapalım
Vurucak mal bile bırakmadılar somurmekten, kuşun dermanı yok zavallımGönder bakalım dost vur masaya rol yapalım
Ayıp ettin dost sana kapılar her daim açık yeterki zili calObaaaaa basliyormuyuz
Dur agacim hepinizi kurtaricam bugün herkesi pavyona gidicezVurucak mal bile bırakmadılar somurmekten, kuşun dermanı yok zavallım
Dmden yazdım agaAyıp ettin dost sana kapılar her daim açık yeterki zili cal![]()
Bana dilberi ayarla renktasimDur agacim hepinizi kurtaricam bugün herkesi pavyona gidicez
Seni kara listeye aldım dost bize sigara bile İkram etmedin ula bir kahvenin bile kırk yıl hatırı var iskenderlerin hicmi hatırı yok vicdansız surtukVurucak mal bile bırakmadılar somurmekten, kuşun dermanı yok zavallım
Bana yazacakken sana yazmış yanlışlıkla,dm den öyle diyoDmden yazdım aga
Kola çekirdek alıp izleyelim o zaman 😎Ayıp ettin dost sana kapılar her daim açık yeterki zili cal![]()
Ne yemiş yemekte 😄muro ile az önce konuştum yemeğini yemiş uyuyor![]()
Sana zerre yeter dostBana dilberi ayarla renktasim
Ayıpsın ridom muro kayıp mis görürsen haber et 😁😁😁Bana dilberi ayarla renktasim
😁😁😁😁😁😁😁 canın sagolsun memomBana yazacakken sana yazmış yanlışlıkla,dm den öyle diyo
Ula 500 u 5 k yap 2500 cekti,kendi gözünün önünde rol yapıp ilk maçtan yattım,ne sigarasi para mı vardı 😅Seni kara listeye aldım dost bize sigara bile İkram etmedin ula bir kahvenin bile kırk yıl hatırı var iskenderlerin hicmi hatırı yok vicdansız surtuk
Zerre en son çaldığı para ile iddia oynadı dost ben ne çaldım ki 😁😁Sana zerre yeter dost![]()
Yengenin yanına gitti işler yolunda yani renktasimAyıpsın ridom muro kayıp mis görürsen haber et 😁😁😁
Dürüm yemişNe yemiş yemekte 😄
Kim çalmış dost @Hitman93 müZerre en son çaldığı para ile iddia oynadı dost ben ne çaldım ki 😁😁
Bak seeen bizde boş tabağa bakalım 🤣Dürüm yemiş![]()
Multi üyelik açmıştır artik@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin