Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Maxplack | Ha Gayret Sabonis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
3000
Kupon Oranı
9.99

Damb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
447
83
Adam kısmen haklı para verken dağıtmak kolay da, sonuçta burada birbirimizin anası babası değiliz. Bonkör olmak güzeldir de sınırları çizmek lazım. Yarın parasız kaldığında para verdiğin 10 kişiden en az 8 i sana sırt çevirir. Bunu çoğunuz da yaşamışsınızdır zaten.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,144
22,665
113
Adam kısmen haklı para verken dağıtmak kolay da, sonuçta burada birbirimizin anası babası değiliz. Bonkör olmak güzeldir de sınırları çizmek lazım. Yarın parasız kaldığında para verdiğin 10 kişiden en az 8 i sana sırt çevirir. Bunu çoğunuz da yaşamışsınızdır zaten.
Kral kimse adamdan 20k istemiyor ki o kadar insan gelmiş adamin kuponunu takip ediyor yani kupon gelince 2 kişiye bi rol parasi verse olmaz mi diyorsun

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Dağıtım ayrı bir şey, para verip para beklemek ayrı bi şey.
En son 7-8 kişi sayarım sana para kazanınca bana özel olarak dm atıp roll açtıran veya direkt para veren

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,144
22,665
113
Ha biz ole gidip milletin dm sine giripte kimseyide rahatsiz etmiyoruz yani

Damb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
447
83
Kral kimse adamdan 20k istemiyor ki o kadar insan gelmiş adamin kuponunu takip ediyor yani kupon gelince 2 kişiye bi rol parasi verse olmaz mi diyorsun
Bro ben seni kötülemedim yanlış anlaşılmasın da gir rehberine rastgele 10 arkadaşına yaz en az yarısı bir bahane ile hayır der. Bu hepimiz için geçerli. Adam dağıtma vaadinde bulup yerine getirmese yerden göğe haklısın da bu durumda yapacak bir şey yok.

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
mola geldi sabonnis baba girer şimdi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,026
6,715
113
Bro ben seni kötülemedim yanlış anlaşılmasın da gir rehberine rastgele 10 arkadaşına yaz en az yarısı bir bahane ile hayır der. Bu hepimiz için geçerli. Adam dağıtma vaadinde bulup yerine getirmese yerden göğe haklısın da bu durumda yapacak bir şey yok.
Yav senin dediğin ayrı Bi muhabbet, arkadaş diyorsun dost diyorsun olayı apayrı noktaya çekiyorsun, burada arkadaşlar kumar raconundan bahsediyor, kazandığın vakit yani bunu bir de Burdaki insanların içinde paylaşıyorsan, kazancından cüzi miktar arkadaşlara bol şans atarsın, çünkü yarın öbür gün dönüp dolaşıp aynı duruma kendin de geliyorsun, atmazsa kim ne diyecek yapacak bişey yok, usulü söylüyor burada millet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...