- 11,815
- 4,838
- 113
Girersin holigandan 400 kişiye ödül vardereceye kabulüm 1. bızı bozar
Girersin holigandan 400 kişiye ödül vardereceye kabulüm 1. bızı bozar
Onun da bi saati var olum gör işini al gusülünü devam 🤣pyahhahahahs oruc kanka sonra benı azrail bile tutamaz
bende iyiyim nöbette odaklanamıyordum devriye geliyordu paşa geliyordu falan ama bugun o günHamza espri yapmadım ben gerçekten pokerde çok iyiyim ama insan sıkılıyor 6 saat felan sürüyor bide nerde mal var bakıyon karşına geliyor eli yok rest çekiyor
yav urfa bugun nasıl gol atamadı yaGirersin holigandan 400 kişiye ödül var
La madem günah diye ramazan ayında elinizi sürmüyonuz o zaman hiç sürmeyin 🤣Bu mübarek ramazan ayında mi
2/1 demiştik olmadıyav urfa bugun nasıl gol atamadı ya
Bakalim telde pek sarmiyor bide bilmeyen adam çok bakalim ne olacakbende iyiyim nöbette odaklanamıyordum devriye geliyordu paşa geliyordu falan ama bugun o gün
Geldi bu tebrkler 1 asist kalmis8-8-8 İNŞALLAH triple double a tamamlar
Kral kimse adamdan 20k istemiyor ki o kadar insan gelmiş adamin kuponunu takip ediyor yani kupon gelince 2 kişiye bi rol parasi verse olmaz mi diyorsunAdam kısmen haklı para verken dağıtmak kolay da, sonuçta burada birbirimizin anası babası değiliz. Bonkör olmak güzeldir de sınırları çizmek lazım. Yarın parasız kaldığında para verdiğin 10 kişiden en az 8 i sana sırt çevirir. Bunu çoğunuz da yaşamışsınızdır zaten.
Dağıtım ayrı bir şey, para verip para beklemek ayrı bi şey.Adam kısmen haklı para verken dağıtmak kolay da, sonuçta burada birbirimizin anası babası değiliz. Bonkör olmak güzeldir de sınırları çizmek lazım. Yarın parasız kaldığında para verdiğin 10 kişiden en az 8 i sana sırt çevirir. Bunu çoğunuz da yaşamışsınızdır zaten.
Ha biz ole gidip milletin dm sine giripte kimseyide rahatsiz etmiyoruz yaniAdam kısmen haklı para verken dağıtmak kolay da, sonuçta burada birbirimizin anası babası değiliz. Bonkör olmak güzeldir de sınırları çizmek lazım. Yarın parasız kaldığında para verdiğin 10 kişiden en az 8 i sana sırt çevirir. Bunu çoğunuz da yaşamışsınızdır zaten.
Sana dedim bir hayır gelmez urfadanyav urfa bugun nasıl gol atamadı ya
valla gelmediSana dedim bir hayır gelmez urfadan
Bro ben seni kötülemedim yanlış anlaşılmasın da gir rehberine rastgele 10 arkadaşına yaz en az yarısı bir bahane ile hayır der. Bu hepimiz için geçerli. Adam dağıtma vaadinde bulup yerine getirmese yerden göğe haklısın da bu durumda yapacak bir şey yok.Kral kimse adamdan 20k istemiyor ki o kadar insan gelmiş adamin kuponunu takip ediyor yani kupon gelince 2 kişiye bi rol parasi verse olmaz mi diyorsun
Dost ramazan ayı mübarek aydır ondan dolayı iadre ediyoruz ramazan bitti mi tuttamiyoruz kendisini 😃😃😃La madem günah diye ramazan ayında elinizi sürmüyonuz o zaman hiç sürmeyin 🤣
Bizim doğu takimlari hepsi öyle bütçe yok iyi oyuncu alsinlarvalla gelmedi
Yav senin dediğin ayrı Bi muhabbet, arkadaş diyorsun dost diyorsun olayı apayrı noktaya çekiyorsun, burada arkadaşlar kumar raconundan bahsediyor, kazandığın vakit yani bunu bir de Burdaki insanların içinde paylaşıyorsan, kazancından cüzi miktar arkadaşlara bol şans atarsın, çünkü yarın öbür gün dönüp dolaşıp aynı duruma kendin de geliyorsun, atmazsa kim ne diyecek yapacak bişey yok, usulü söylüyor burada millet.Bro ben seni kötülemedim yanlış anlaşılmasın da gir rehberine rastgele 10 arkadaşına yaz en az yarısı bir bahane ile hayır der. Bu hepimiz için geçerli. Adam dağıtma vaadinde bulup yerine getirmese yerden göğe haklısın da bu durumda yapacak bir şey yok.