Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Maxplack | Ha Gayret Sabonis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
3000
Kupon Oranı
9.99

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
2,686
113
Kardeşim yüzlerce kişi öözelden yazıo elbette herkes gelirken destek olmak ister ama ben kumarbazım bugün 10k atarım bir maça yarın 100 fs varmı diye siteleri dolaşırım. Bu işler maalesef böyle.
Malesef öyle

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Kardeşim yüzlerce kişi öözelden yazıo elbette herkes gelirken destek olmak ister ama ben kumarbazım bugün 10k atarım bir maça yarın 100 fs varmı diye siteleri dolaşırım. Bu işler maalesef böyle.
Kanka öyle de işte sen yarın 100fs yaparken de birisi sana destekte bulunuyor, sistem bu şekilde yani ha tabi dağıtmak dağıtmamak sana kalmıs bir şey

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,700
22,090
113
Kral sen oldumu dagitacan kumarbaz cömert olmalı sen bugün varken vercen yarin olmadigin da senin dağıtım yaptıgin insanlar senin zor gününde sana destek olurlar yinede kendin bilirsin bol sans

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,993
4,566
113
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmiş. Spine düşme Bol şanslar

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
neredeyse olmuş bro 15dknin 8dksini oynar her türlü 1 asistini yapar umarım bol sans

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,818
6,563
113
Kazanılan paranın cepte durduğu maalesef görülmemiş şey. Hepimiz dibi de gördük kendimizce ufak tefek kazançları da. Fakat genel olarak dipteyiz.

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
cikti oyundan 8 9 dk kala girer delikanlı gibi 1 asist daha yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...