- 17,487
- 8,270
- 113
sakatlandı çıktıBunu takip etmeye gerek yok bu saatten sonra bu bahsin gelmemesi için Sabonis'in sakatlanması lazım
sakatlandı çıktıBunu takip etmeye gerek yok bu saatten sonra bu bahsin gelmemesi için Sabonis'in sakatlanması lazım
Japonya liginin Şerifi diyeceksin. Kawasaki ne iz motor markasimiyiz a.qbravo kawasakimmmm
bi ben yazmamışım aklıma gelmemiştiKardeşim yüzlerce kişi öözelden yazıo elbette herkes gelirken destek olmak ister ama ben kumarbazım bugün 10k atarım bir maça yarın 100 fs varmı diye siteleri dolaşırım. Bu işler maalesef böyle.
Bende yazmadım ya denk getirsem alenen isticem 🤣bi ben yazmamışım aklıma gelmemişti
Malesef öyleKardeşim yüzlerce kişi öözelden yazıo elbette herkes gelirken destek olmak ister ama ben kumarbazım bugün 10k atarım bir maça yarın 100 fs varmı diye siteleri dolaşırım. Bu işler maalesef böyle.
Helal egecim10-10-9
Kanka öyle de işte sen yarın 100fs yaparken de birisi sana destekte bulunuyor, sistem bu şekilde yani ha tabi dağıtmak dağıtmamak sana kalmıs bir şeyKardeşim yüzlerce kişi öözelden yazıo elbette herkes gelirken destek olmak ister ama ben kumarbazım bugün 10k atarım bir maça yarın 100 fs varmı diye siteleri dolaşırım. Bu işler maalesef böyle.
Kral sen oldumu dagitacan kumarbaz cömert olmalı sen bugün varken vercen yarin olmadigin da senin dağıtım yaptıgin insanlar senin zor gününde sana destek olurlar yinede kendin bilirsin bol sansKardeşim yüzlerce kişi öözelden yazıo elbette herkes gelirken destek olmak ister ama ben kumarbazım bugün 10k atarım bir maça yarın 100 fs varmı diye siteleri dolaşırım. Bu işler maalesef böyle.
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmiş. Spine düşme Bol şanslarKardeşim yüzlerce kişi öözelden yazıo elbette herkes gelirken destek olmak ister ama ben kumarbazım bugün 10k atarım bir maça yarın 100 fs varmı diye siteleri dolaşırım. Bu işler maalesef böyle.
o işin doğrusu varken dağıtım yapan yokken yardım alabiliyorKanka öyle de işte sen yarın 100fs yaparken de birisi sana destekte bulunuyor, sistem bu şekilde yani ha tabi dağıtmak dağıtmamak sana kalmıs bir şey
Tamam ben ne dedim ak 🤣o işin doğrusu varken dağıtım yapan yokken yardım alabiliyor
Kazanılan paranın cepte durduğu maalesef görülmemiş şey. Hepimiz dibi de gördük kendimizce ufak tefek kazançları da. Fakat genel olarak dipteyiz.Kardeşim yüzlerce kişi öözelden yazıo elbette herkes gelirken destek olmak ister ama ben kumarbazım bugün 10k atarım bir maça yarın 100 fs varmı diye siteleri dolaşırım. Bu işler maalesef böyle.
dostuz biz üstüme gelme 😂Tamam ben ne dedim ak 🤣
🤣 dostuz tabi seviliyosundostuz biz üstüme gelme 😂