- 17,487
- 8,270
- 113
bugun jojo poker var hazırmısıın vurucaz🤣 dostuz tabi seviliyosun
bugun jojo poker var hazırmısıın vurucaz🤣 dostuz tabi seviliyosun
Dağıtım yoksa girmesin ,,bak ozaman nasil dagitcam der tripler ddsdcikti oyundan 8 9 dk kala girer delikanlı gibi 1 asist daha yapar
Yok la ben girmicem hesabı da vermicem kimseyebugun jojo poker var hazırmısıın vurucaz
Girsin İsa dayı yav gelsin adamın kuponu bize 250₺ atmadı diye 30K da kaybetmesin abi abartma amk 🤣Dağıtım yoksa girmesin ,,bak ozaman nasip dagitcam der tripler ddsd
sabriye ver o akşamları hesap hesap diye geziyor ortalıktaYok la ben girmicem hesabı da vermicem kimseye
su direkten dönmeseydi bende yapacaktım da 1er asistten kaçırdıkDağıtım yoksa girmesin ,,bak ozaman nasip dagitcam der tripler ddsd
Bir umudumuz turnuvalar kaldibugun jojo poker var hazırmısıın vurucaz
Kara listeye aldım onu 40 tane hesapla bende derece yaparımsabriye ver o akşamları hesap hesap diye geziyor ortalıkta
DdddGirsin İsa dayı yav gelsin adamın kuponu bize 250₺ atmadı diye 30K da kaybetmesin abi abartma amk 🤣
bugun jojo turnuva pazar holi turnuva pazartesi terhis ben planımı yaptım beylerBir umudumuz turnuvalar kaldi
Iste bugün poker bastan yazacağım gündür en iyi bildiğim sektördür yarin kesin 1 olurumbugun jojo poker var hazırmısıın vurucaz
su direkten dönmeseydi bende yapacaktım da 1er asistten kaçırdık
Hayırlı teskerelerbugun jojo turnuva pazar holi turnuva pazartesi terhis ben planımı yaptım beyler
aynı masaya denk gelmeyelim dost kışkırtılmış lebron james gibiyimIste bugün poker bastan yazacağım gündür en iyi bildiğim sektördür yarin kesin 1 olurum
Salı günü de karıya gidersin iste mis gibibugun jojo turnuva pazar holi turnuva pazartesi terhis ben planımı yaptım beyler
pyahhahahahs oruc kanka sonra benı azrail bile tutamazSalı günü de karıya gidersin iste mis gibi
Bide turnuvayı 1.ci bitirsen varya teskeren bayram olur sanabugun jojo turnuva pazar holi turnuva pazartesi terhis ben planımı yaptım beyler
dereceye kabulüm 1. bızı bozarBide turnuvayı 1.ci bitirsen varya teskeren bayram olur sana
Bu mübarek ramazan ayında miSalı günü de karıya gidersin iste mis gibi
Hamza espri yapmadım ben gerçekten pokerde çok iyiyim ama insan sıkılıyor 6 saat felan sürüyor bide nerde mal var bakıyon karşına geliyor eli yok rest çekiyoraynı masaya denk gelmeyelim dost kışkırtılmış lebron james gibiyim