Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Masterpiece | 25 Oran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
9.99

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,798
4,409
113
dostum gelmeden geldi yazmayın lütfen, top yuvarlak her şey olabiliyor.
Toplam maçı 2.yarı rolantide gider tahminim,,en babası 2 gol çıkar belki oda eskaza,,chelsa dediğim gibi dünya sahnesinde bir takım,,skora yatmaz yani,içinden geçer,,

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
tottenham maçı oynanıyor hala, son düdük çalana kadar sevinmem neler neler gördük hocam sen de görmüşsündür illa
Hocam için rahat olsun o maçın patlıcağı belliydi zaten herkes üste yüklendi ikinci yarı 5 gol çıkması imkansız chelsea 2yide atar büyük ihtimalle moral olsun diye yazdım kötü niyetimiz yok

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,798
4,409
113
Dün akşam 7-8 katı veriyor diye ikilemdeydin bozdurma konusunda,,
Şuan ne veriyor bozdurmaya
@masterpiece

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,696
4,932
113
25 oranlık kuponumda bu son 4 maça kaldım. kuponu yaparken bütün maçlar içime sinmişti fakat, şuan nedense bilbao maçı için kuşkuya düştüm gol atabilir mi diye. En golcü 3 oyuncusunu kadroya almamışlar turu kafalarında bitirmişler tamamen, yedek çıkabilirler. Sizce kuponu bozdurayım mı, bastığım miktarın 7-8 katı kadar bozdurma veriyor. Eğer bozdurmayıp beklersem kazandığım takdirde dağıtım yapmayı düşünürüm. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 781319
Güzel kupon dostt

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,696
4,932
113
Chealsinin 1 gölüne kaldı dost

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,696
4,932
113
Cehalet rahat 1 gol daha atar dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...