Yani,,Bncede knk
Yani,,Bncede knk
Bozuma iyi veriyor muson yarım saate girdik Chelsea at da strese sokma hadi![]()
bozdurma yok dostum 4.5 alta oran vermediği içinBozuma iyi veriyor mu
Tam gol dakikaları chelsa,,ben dakika65 ten sonra bekliyorum chelsa show u,,son yarım saate girdik Chelsea at da strese sokma hadi![]()
Olmasında zaten boşver,,bu saatten sonra,,bozdurma yok dostum 4.5 alta oran vermediği için
Chelsea tek gole araba mı25 oranlık kuponumda bu son 4 maça kaldım. kuponu yaparken bütün maçlar içime sinmişti fakat, şuan nedense bilbao maçı için kuşkuya düştüm gol atabilir mi diye. En golcü 3 oyuncusunu kadroya almamışlar turu kafalarında bitirmişler tamamen, yedek çıkabilirler. Sizce kuponu bozdurayım mı, bastığım miktarın 7-8 katı kadar bozdurma veriyor. Eğer bozdurmayıp beklersem kazandığım takdirde dağıtım yapmayı düşünürüm. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 781319
Chelsea ye attiracaz o zaman baska yolu yokbozdurma yok dostum 4.5 alta oran vermediği için
araba değil ama bir süre ara veririmChelsea tek gole araba mı
Yaff chelsa bu dost,,2 de atar 3de atar,,bakalım görelim,,,Neto falan girse de atsa bari
Kafa dinlersin biraz dost,,gerçekten yıpratıyor bu stresle insanı,,hayırlı sı diyelim,,araba değil ama bir süre ara veririm
En güzelini yapmış olursun manu maçını bıraktım senin için chelsea izliyorum bol şansın olsun gelmezse çok kırıcı olur burdanaraba değil ama bir süre ara veririm
Oyle de kasmiyorlar pekYaff chelsa bu dost,,2 de atar 3de atar,,bakalım görelim,,,