- 913
- 1,673
- 93
bunu yazmamı bekleyip attılarbozmadım ancak chelsea güven vermiyor şuan için
bunu yazmamı bekleyip attılarbozmadım ancak chelsea güven vermiyor şuan için
bozmadım ancak chelsea güven vermiyor şuan için
Neticede dünya arenasında chelsa,,boşş geçmez,,bozmadım ancak chelsea güven vermiyor şuan için
2 yi de atsa hemen güzel olurbunu yazmamı bekleyip attılar![]()
Ölüsü yeter,,kaldı 1bunu yazmamı bekleyip attılar![]()
Güzel gidiyor maçlar,,bak dengede en korktuğun maç bilbao idi,,ilk golü de o lar attı,,şuan chelseaden 1 gol ve tottenham maçından da 4.5 altının gelmesini bekliyorum
Djugarden isvecin orta sıra takımı chelsea atar bunlara daha gol yaşuan chelseaden 1 gol ve tottenham maçından da 4.5 altının gelmesini bekliyorum
Buda gelsin,,altın vuruş olsun,,bolşanss
totem olarak yaptım aslında bunu, bilbaonun 1 golünden yatarsa diye
Valla olur mu olur bilbao iyi oynuyor
Tutdu işte totem,,totem olarak yaptım aslında bunu, bilbaonun 1 golünden yatarsa diye![]()
Bol sans dost maclar senin kuponlara gore şekilleniyor sanki baron musun puhahaşuan chelseaden 1 gol ve tottenham maçından da 4.5 altının gelmesini bekliyorum
Tebrikler geldi sayılır25 oranlık kuponumda bu son 4 maça kaldım. kuponu yaparken bütün maçlar içime sinmişti fakat, şuan nedense bilbao maçı için kuşkuya düştüm gol atabilir mi diye. En golcü 3 oyuncusunu kadroya almamışlar turu kafalarında bitirmişler tamamen, yedek çıkabilirler. Sizce kuponu bozdurayım mı, bastığım miktarın 7-8 katı kadar bozdurma veriyor. Eğer bozdurmayıp beklersem kazandığım takdirde dağıtım yapmayı düşünürüm. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 781319
Bol şanslar
dostum gelmeden geldi yazmayın lütfen, top yuvarlak her şey olabiliyor.Tebrikler geldi sayılır