- 85,809
- 30,240
- 113
Aglak
Yok be inan kaybedecek cok sey var hayatta paradan daha önemli çok takmamak gerek sen bir bunalima girmis gibisin sktir et boşverKaybedecek bisey yok kanka bi can var ondanda sıkıldım yeter oksijen israf ede ede günahkar olduk
Yok la ne bunalımı bunalıma girmeye değer bi hayatım yokkiYok be inan kaybedecek cok sey var hayatta paradan daha önemli çok takmamak gerek sen bir bunalima girmis gibisin sktir et boşver
Bir kere alışmışız maaşi yemede. Duramiyoruz kadına cocgua hangi parayla bakalimNe işin var kumarda güzel bi hatun bul evlen huzurlu.yasa
Memursanbakarsın dost maaslari iyi tabi istanbul izmirde yasamiyorsanBir kere alışmışız maaşi yemede. Duramiyoruz kadına cocgua hangi parayla bakalim
Ama bu düşüncede bunalim belirtisi dost niye olmasin şükür sagligin yerinde calisabiliyosun yasinda genc diye biliyorum hayatini düzene sokman 1-2 yilYok la ne bunalımı bunalıma girmeye değer bi hayatım yokki
Düzen isteyen yok bro sorun ordaAma bu düşüncede bunalim belirtisi dost niye olmasin şükür sagligin yerinde calisabiliyosun yasinda genc diye biliyorum hayatini düzene sokman 1-2 yil
Genç mi bunların işi bitmiş ne genciAma bu düşüncede bunalim belirtisi dost niye olmasin şükür sagligin yerinde calisabiliyosun yasinda genc diye biliyorum hayatini düzene sokman 1-2 yil
İstanbul'dayım malesef normal şartlarda bakılır tabi maaşla ama 275 bin eksideyim üstüne kaybetmeye devam 🤣🤣 hayatı saldim artık ya dedeyle toprağa girecezMemursanbakarsın dost maaslari iyi tabi istanbul izmirde yasamiyorsan
Istersin istersin biraz daha zamn aksin yaş geçsin istersinDüzen isteyen yok bro sorun orda
Sen gencsinde noldu aw bizim gençliğimiz sahillerde içe içe geçti sen forumdasın yada kumardasın olum sizin nesil çok şansız ülkenin en kötü dönemine denk geldinizGenç mi bunların işi bitmiş ne genci
275 bisey degil dost istersen kapanirİstanbul'dayım malesef normal şartlarda bakılır tabi maaşla ama 275 bin eksideyim üstüne kaybetmeye devam 🤣🤣 hayatı saldim artık ya dedeyle toprağa girecez
Tokat gibi cevap o da ekremle tartisiyor deme oyleSen gencsinde noldu aw bizim gençliğimiz sahillerde içe içe geçti sen forumdasın yada kumardasın olum sizin nesil çok şansız ülkenin en kötü dönemine denk geldiniz
Yav konyada nerde bulacan sahili bizde pavyona var ayda 2 3 uğruyoz yetiyo o bizeSen gencsinde noldu aw bizim gençliğimiz sahillerde içe içe geçti sen forumdasın yada kumardasın olum sizin nesil çok şansız ülkenin en kötü dönemine denk geldiniz