- 38,666
- 38,791
- 113
İnsan üzemeyeceği kıyamayacagı birine pompada yapamaz zaten dostCano bence herkes evlenmeli ama sadeceüzmeye kıyamayacagi biriyle evlenmeli simdiki evliliklerin tamamı niyet ya para yada pompa
İnsan üzemeyeceği kıyamayacagı birine pompada yapamaz zaten dostCano bence herkes evlenmeli ama sadeceüzmeye kıyamayacagi biriyle evlenmeli simdiki evliliklerin tamamı niyet ya para yada pompa
Yav he ya tamam siz biliyonuz herşeyi siz haklısınız herşeyde annnaaahhhAdam konyalı aw ne anlatacam nasıl anlatacan lazlar gibi taş kafalı
Bu kesin malum partiye oyda veriyodurAdam konyalı aw ne anlatacam nasıl anlatacan lazlar gibi taş kafalı
Yaparda güzel bi niyetle yapar kanka çocuk için yapar abaza olduğu için deilİnsan üzemeyeceği kıyamayacagı birine pompada yapamaz zaten dost
Girise bakİnsan üzemeyeceği kıyamayacagı birine pompada yapamaz zaten dost
Veriyor valla reisci buBu kesin malum partiye oyda veriyodur![]()
Hardcore seviyorsa? Fantezilerinden mi vazgececekYaparda güzel bi niyetle yapar kanka çocuk için yapar abaza olduğu için deil
Üzülmesin diye mi abiİnsan üzemeyeceği kıyamayacagı birine pompada yapamaz zaten dost
Orası başka kanka hard desinki akan sular dururHardcore seviyorsa? Fantezilerinden mi vazgececek
İyi geceleeBu olmadı dostlar . Çekimi veriyorum . Ödülleri ahmo dağıtacak hayırlı geceler herkese
Hayirli gecelrBu olmadı dostlar . Çekimi veriyorum . Ödülleri ahmo dağıtacak hayırlı geceler herkese
Hayırlı gecelerBu olmadı dostlar . Çekimi veriyorum . Ödülleri ahmo dağıtacak hayırlı geceler herkese
Takiliyoz cano ama rabiaci olman bi tık üzdüBende gidiyom hep bana oynuyonuz