- 6,736
- 2,435
- 113
İşte kumarbaz insanız maaşı 25 i 45 yalalim kredi taksidi beleşe gelsin diyoruz olmuyor 🤣275 bisey degil dost istersen kapanir
İşte kumarbaz insanız maaşı 25 i 45 yalalim kredi taksidi beleşe gelsin diyoruz olmuyor 🤣275 bisey degil dost istersen kapanir
Bende kqrşıyımBurdakıler evlılıge karsı savas kac kurtar kendını
Ben bunun yaşındayken barmenlik yapardım valla her sezon üç dört tane rus götürürdük bunlar anca elizabetTokat gibi cevap o da ekremle tartisiyor deme oyle![]()
Senin kac dost söyle hele275 bisey degil dost istersen kapanir
Olum ben hakkarinin bi dağında doğdum ben gittiysem sende gidebilirsinYav konyada nerde bulacan sahili bizde pavyona var ayda 2 3 uğruyoz yetiyo o bize
Yav gitmedim değil Tekirdağa gittiysen iyi bilirsin oranın ortamı on numara ama gurbet te yapamıyo insan napalım awÖlüm ben hakkarinin bi dağında doğdum ben gittiysem sende gidebilirsin
Üniye gitseydin la baska şhireBen ne diyom bu ne diyo gel Bi yaşa konya da napabiliyon nasıl Bi aktivite var bi bak
Cano bence herkes evlenmeli ama sadeceüzmeye kıyamayacagi biriyle evlenmeli simdiki evliliklerin tamamı niyet ya para yada pompaBurdakıler evlılıge karsı savas kac kurtar kendını
Valla ben 15 yıldır gurbet gurbet geziyim çokta güzel oluyorYav gitmedim değil Tekirdağa gittiysen iyi bilirsin oranın ortamı on numara ama gurbet te yapamıyo insan napalım aw
Mevlana müzesini gezer gelirsin foruma başka bişey gelmedi aklimaBen ne diyom bu ne diyo gel Bi yaşa konya da napabiliyon nasıl Bi aktivite var bi bak
Cano sen beni alıntılama bidaha istersenMevlana müzesini gezer gelirsin foruma başka bişey gelmedi aklima
Havalara bak biriymişAi işte biride üni diyo lise terkim ben
Adam konyalı aw ne anlatacam nasıl anlatacan lazlar gibi taş kafalıHavalara bak biriymişbirri ne