- 18,822
- 8,649
- 113
usta zamanında bir kaç kez görmüştün beni bişiler yaparsam paslaşalım olur muVarol kardeşim bilmukabele.
usta zamanında bir kaç kez görmüştün beni bişiler yaparsam paslaşalım olur muVarol kardeşim bilmukabele.
Beni gizli gizli takip etmeyi birakForumdakı muhabbetlerı pek cıddıye alma sana tavsıyem alırsanda bole delı olursun
Yaşa okumuş kumarbaz her hareketinden belliduzelmek baska bahara kaldı gardasım. fazla yamulmayalım yeterli![]()
Senı gıdı senıııııBeni gizli gizli takip etmeyi birak![]()
1 kez atıp 10 kez almayı istemek bu. Bu ss den önce 3-4 kez aldı bu benden. Gelip de para istemedim kendin kazanıp napıyon yazdın ona cevap bu. Hadi bana uzak ol. Dilenmediğin konu kalmadı
Sinan adamsın@Marley menemen mi yapiyon hangi yemekleri biliyon kusura bakma guldugum icin bi de 😄
Vurdun muSinan adamsın
Bol şanslarBirazdan başlarız dostlar
@Proletarya harbiden sen ne yapıyorsun kafa olarak ben anlamis değilim alıp vermem lafi eden sensin her gün bide bunu yapıyorsun bide dm den millete yapısiyorsun Allah seni ıslah etsin ne diim sna baskaGel burada tehdit et @Proletarya
Sen ve senin gibi 3 kişi çileden iyice çıkardınız
Hepinize 750-1000 atalım. Herkese atalım
O listeyi karartacak adam çok kardo sayfa ne kadar temiz olursa olsunBundan sonra beyaz bir liste yapacam @Marley başı sen çekeceksin
3 dk kurut şunu getirse seni de ekleyelim ödül alan listesine hadi bakam joker beti sana da aldirakVurdun mu
Oo jokerbet mi aldiriyorsun3 dk kurut şunu getirse seni de ekleyelim ödül alan listesine hadi bakam joker beti sana da aldirak