Yohhhh amq az değilmi 59 orana atApom kurus yok 17oran bolivara basacam onu bekliyorum
Yohhhh amq az değilmi 59 orana atApom kurus yok 17oran bolivara basacam onu bekliyorum
Bende Dm attım bakmadı bile çükü sağolsun ödemeleri varmış hiç önemli değil keşke bu kadar fazla dağıtım yapmasaydı üzüldüm..Adam 5 kısı sec drdı sectım @Hasim5454 delırdı yokum dıye bıde adama dm den yardırmıs
Fener sana kazandırmış 😂Adaş Fener gol yedi kupon geldi 3 1 e daha iyi olacaktı gol yiyince kupona sevinemedim en kötü iade geliyordu zaten @qguzh4nn0
Gorursun 2.yariYohhhh amq az değilmi 59 orana at
İrfan elinden kaçırınca aynı irfan gibi kaldım ae Fener kanımıza nasıl işlemişse kupona sevinemedimHelal lan sana bende nede hic sesi çıkmıyor diyom 😂😂
Beni niye seçmedin metin 3 tane mesajım vardı konudaAdam 5 kısı sec drdı sectım @Hasim5454 delırdı yokum dıye bıde adama dm den yardırmıs
Hangi maç yaaGorursun 2.yari
Tam salako o kalecıİrfan elinden kaçırınca aynı irfan gibi kaldım ae Fener kanımıza nasıl işlemişse kupona sevinemedim
Yenı 5 li cete kuruldu @Erhan2121 suan slotta ezıyor parayıBeni niye seçmedin metin 3 tane mesajım vardı konuda
arkadaşlarına dağıtıyordun hani 😄
Bolivar diyoz öküz adamHangi maç yaa
Çok kötü goller yiyor Ederson gelince iyice salmış kendini yedeğim diyeTam salako o kalecı
La sacmalama senim yazdiklarina da guluyorum. Ben dedim senin hakkin diye zaten@Calypso13 @wasil reisler adamın yazıklarına gülüyorsunuzda bide @Marley e sorsanıza biz ne konuşmuşuz? Marley bana ne demiş ben ne demişim. Bu metin hepinize beni kötü göstermeye çalışıyor şuan. Beni Oğuzhan reise sorun marleye sorun ne konuşmuşuz. Ayıptır kocaman adam millete beni kötü göstermek için kıvırıyor
3 kilosu 75 lira zatenBende acık manav bulup ıncır alcam aş erıyorum
Bu sene 10+ puanla yine şampiyonuz,Tam salako o kalecı
Ok iyi geceler son biram bittiDağıtımı yapalım da tartışma bitti nasılsa.
Siteyi bekleyelim
Dost uzatmayalım lütfen. Tamam konuyu kapattık.@Calypso13 @wasil reisler adamın yazıklarına gülüyorsunuzda bide @Marley e sorsanıza biz ne konuşmuşuz? Marley bana ne demiş ben ne demişim. Bu metin hepinize beni kötü göstermeye çalışıyor şuan. Beni Oğuzhan reise sorun marleye sorun ne konuşmuşuz. Ayıptır kocaman adam millete beni kötü göstermek için kıvırıyor
Kılosu 2503 kilosu 75 lira zaten