Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 1200 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,827
3,027
113
La sacmalama senim yazdiklarina da guluyorum. Ben dedim senin hakkin diye zaten
Vallaha billaha konuya girişim ödül istemiyorum ama haksızlık yapıldı. Konuya böyle girmişim yemin olsun benim derdim para değil ayıptır ya. Marley kendi dedi seni de yazdım diye adama sağol reis derdim o değil dedim sadece

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,696
10,530
113
@Calypso13 @wasil reisler adamın yazıklarına gülüyorsunuzda bide @Marley e sorsanıza biz ne konuşmuşuz? Marley bana ne demiş ben ne demişim. Bu metin hepinize beni kötü göstermeye çalışıyor şuan. Beni Oğuzhan reise sorun marleye sorun ne konuşmuşuz. Ayıptır kocaman adam millete beni kötü göstermek için kıvırıyor
Dostum ben konuya yeni geldim muhabbeti bilmiyorum ki ne demek istediğini bile bilmiyorum

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,862
9,850
113
Vallaha billaha konuya girişim ödül istemiyorum ama haksızlık yapıldı. Konuya böyle girmişim yemin olsun benim derdim para değil ayıptır ya. Marley kendi dedi seni de yazdım diye adama sağol reis derdim o değil dedim sadece
Kimse oyle bir sey dusunmuyor rahat ol. Sen metinin gunluk delirttigi kurbanlarindansin sadece. Eglenmene bak o da oyle yapiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...