- 31,349
- 23,148
- 113
Frankurt bızı ezecek fızık olarak bakalım nasıl mac olucak 3.5 ust dıyorumBu sene 10+ puanla yine şampiyonuz,
Frankurta yaslasak bi süper olur
Frankurt bızı ezecek fızık olarak bakalım nasıl mac olucak 3.5 ust dıyorumBu sene 10+ puanla yine şampiyonuz,
Bundan sonra 10 kişiye takip ettirip kankalarıma atıcam sadece yeni trend 😄Yenı 5 li cete kuruldu @Erhan2121 suan slotta ezıyor parayı
Gsli olmani sana yakıştıramadım. Hopa mopa tutar insanBu sene 10+ puanla yine şampiyonuz,
Vallaha billaha konuya girişim ödül istemiyorum ama haksızlık yapıldı. Konuya böyle girmişim yemin olsun benim derdim para değil ayıptır ya. Marley kendi dedi seni de yazdım diye adama sağol reis derdim o değil dedim sadeceLa sacmalama senim yazdiklarina da guluyorum. Ben dedim senin hakkin diye zaten
200den aşaği zor3 kilosu 75 lira zaten
Aman abi böyle şeyler yazma forumda 😅Senin şeyin sağolsun kardom param var düşünmen yeter
Ben destek için geldim sana
Dostum ben konuya yeni geldim muhabbeti bilmiyorum ki ne demek istediğini bile bilmiyorum@Calypso13 @wasil reisler adamın yazıklarına gülüyorsunuzda bide @Marley e sorsanıza biz ne konuşmuşuz? Marley bana ne demiş ben ne demişim. Bu metin hepinize beni kötü göstermeye çalışıyor şuan. Beni Oğuzhan reise sorun marleye sorun ne konuşmuşuz. Ayıptır kocaman adam millete beni kötü göstermek için kıvırıyor
Kapatmadık reis metin hala etiketliyor beni kötü göstermeye çalışıyor ben senden para mı istedim Allah aşkına?Dost uzatmayalım lütfen. Tamam konuyu kapattık.
Yok reis burası farklı sahne , mikrofon bizde kazanacazFrankurt bızı ezecek fızık olarak bakalım nasıl mac olucak 3.5 ust dıyorum
La ben 2 k dağıtırım 3 k gs kazanır oynarım diyodum yarın için.Gsli olmani sana yakıştıramadım. Hopa mopa tutar insan
Doğru dedin boka çeken çok olurAman abi böyle şeyler yazma forumda 😅
Kimse oyle bir sey dusunmuyor rahat ol. Sen metinin gunluk delirttigi kurbanlarindansin sadece. Eglenmene bak o da oyle yapiyorVallaha billaha konuya girişim ödül istemiyorum ama haksızlık yapıldı. Konuya böyle girmişim yemin olsun benim derdim para değil ayıptır ya. Marley kendi dedi seni de yazdım diye adama sağol reis derdim o değil dedim sadece
Ben saldım kumarı artık bir kaç ay sonra sevdiğim 3-5 dost var açık hesap borçlarını kapatacağım onların hayır hasenat olsun.Bundan sonra 10 kişiye takip ettirip kankalarıma atıcam sadece yeni trend 😄
Sen ibana 75 at ben bizim burda incir ağacından 4 kilo getiririm200den aşaği zor
Kilosu 25e anca patates soğan alırsın komşu
Hopasporu tutuyoruz da tam şikematik takım futbolcuların hepsi kumarbaz amk 😂Gsli olmani sana yakıştıramadım. Hopa mopa tutar insan
Kanka ben bayagidir konu acmiyorum bu muhabbetlerden dolayı. Kimseyi memnun edemiyorsun awLa ben 2 k dağıtırım 3 k gs kazanır oynarım diyodum yarın için.
Planlar tutmadı 😅😅
Neyse bişey demicem artıkKimse oyle bir sey dusunmuyor rahat ol. Sen metinin gunluk delirttigi kurbanlarindansin sadece. Eglenmene bak o da oyle yapiyor
Şansın bol olsun üstadDoğru dedin boka çeken çok olur
😄😄
Kazanacak bu arada 😂La ben 2 k dağıtırım 3 k gs kazanır oynarım diyodum yarın için.
Planlar tutmadı 😅😅