http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 1200 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,838
7,436
113
8 k çekim verdik şu ana kadar 5 k sı gitti dağıtıma yemin ediyorum. Daha gönül koyanlar var. Onlardan özür dilerim. Az daha tamam dersem ana para kalmayacak
Senin bülüğün sagolsun 6 kişiye atmışsın daha ne olsun bide bazı Utanmazlar var roll açıp milleti takip edirip sonra takip etmeyen 2 arkadaşına atanlarda var

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,623
28,643
113
Senin bülüğün sagolsun 6 kişiye atmışsın daha ne olsun bide bazı Utanmazlar var roll açıp milleti takip edirip sonra takip etmeyen 2 arkadaşına atanlarda var
kardes sana gecende dagıtım parası verdım adama vermeden uzadın sen hıc konusma

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,566
24,989
113
8 kişi toplam 2 kişi 350 gerisi 400-500
Uzun süredir rolling kazanmıyordu. Baya rollingde ödül aldım. 3-4 kişi var şimdi onlara ayıp oldu.

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,234
9,571
113
8 kişi toplam 2 kişi 350 gerisi 400-500
Uzun süredir rolling kazanmıyordu. Baya rollingde ödül aldım. 3-4 kişi var şimdi onlara ayıp oldu.
Başkan ben böyle olunca üzülüyorum cidden. Sana ne kaldı geçen de kaç kere benim başıma aynı şey geldi. İnşallah geçen kazançlı geçer kardeşim

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,808
38,944
113
Olm ruh hastası mısın adamı tanımam etmem arkadaşına attı diyor gece gece gelip burda ortalığı karıştırıyorsun. Adamın attiği 300 lira. Çok lazımsa atayım amk 5 saattir aynı boş muhabbettesin bi çıkamadın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...