- 11,863
- 9,852
- 113
Ben kazanirsam atarim ona yabanci degilValla 2800 hesaba göre daha fatura var.
Ayıp olanlardan biri sensin kardo senden bu seferlik özür dilerim
Ben kazanirsam atarim ona yabanci degilValla 2800 hesaba göre daha fatura var.
Ya aslinda en mantiklisi konuda 2 kisi 300 aticaksin zaten konuda takip eden dostun varsa onlara fazlasıyla atılıyorBaşkan ben böyle olunca üzülüyorum cidden. Sana ne kaldı geçen de kaç kere benim başıma aynı şey geldi. İnşallah geçen kazançlı geçer kardeşim
Banada atın laaBen kazanirsam atarim ona yabanci degil
Ya bi sg beni de mi öldürsünlerBanada atın laa
Yok kardeşim ne ayıbı sanki burda milyon vurdun da vermedin bak keyfine gözünü seveyim, yarına birşey kalmayacak sana yine yanında kimse olmayacak. Yükselirsen zaten güzelliğini yaparsın. Artık biraz da rollü takip edenler de anlayış gösterir herkesin durumu kötü canın sağolsun düşünmen yeterValla 2800 hesaba göre daha fatura var.
nanaksjjaakabasOlm ruh hastası mısın adamı tanımam etmem arkadaşına attı diyor gece gece gelip burda ortalığı karıştırıyorsun. Adamın attiği 300 lira. Çok lazımsa atayım amk 5 saattir aynı boş muhabbettesin bi çıkamadın
Vay aw 35 ytl de olurYa bi sg beni de mi öldürsünler
Düşünen yok bunu yanlış yapmış bence 2 kişiye 500 roll bakiyesi atıp kapatacaktı konuyu 20 kişiye ödül atsan aradan 21. Bi lavuk çıkar bize yok mu der forumda malesef..Yok kardeşim ne ayıbı sanki burda milyon vurdun da vermedin bak keyfine gözünü seveyim, yarına birşey kalmayacak sana yine yanında kimse olmayacak. Yükselirsen zaten güzelliğini yaparsın. Artık biraz da rollü takip edenler de anlayış gösterir herkesin durumu kötü canın sağolsun düşünmen yeter
Adam 5 kısı sec drdı sectım @Hasim5454 delırdı yokum dıye bıde adama dm den yardırmısDüşünen yok bunu yanlış yapmış bence 2 kişiye 500 roll bakiyesi atıp kapatacaktı konuyu 20 kişiye ödül atsan aradan 21. Bi lavuk çıkar bize yok mu der forumda malesef..
Sağol kardom bu seferlik sen de affet beni. Oğuzhana da atacaklarımı yazdım 5 k yı dağıtacağım başka ekstra param yokKardom tebrikler @Marley sevindim kazanmana
Apom kurus yok 17oran bolivara basacam onu bekliyorumVay aw 35 ytl de olur![]()
Blender kendi hakkını bana atsana senin ihtiyacın yoktur benim çok ihtiyacım var 3 saattir kumar oynamadımAdam 5 kısı sec drdı sectım @Hasim5454 delırdı yokum dıye bıde adama dm den yardırmıs
Senin şeyin sağolsun kardom param var düşünmen yeterSağol kardom bu seferlik sen de affet beni. Oğuzhana da atacaklarımı yazdım 5 k yı dağıtacağım başka ekstra param yok
Helal lan sana bende nede hic sesi çıkmıyor diyom 😂😂Adaş Fener gol yedi kupon geldi 3 1 e daha iyi olacaktı gol yiyince kupona sevinemedim en kötü iade geliyordu zaten @qguzh4nn0
Bende acık manav bulup ıncır alcam aş erıyorumBlender kendi hakkını bana atsana senin ihtiyacın yoktur benim çok ihtiyacım var 3 saattir kumar oynamadım