http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 1200 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,604
28,629
113
Yok reis ben sana özelde de dedim ayıptır yaptığı kardeşimizin. Ben elime geçen her parayı burda roll açan adamım yazmama sebebi roll açmamammış. Konuyu karıştırmak istemem şansınız bol olsun 🍀
bole sorun cıkardıgınız ıcın rollerde secılmıyorsunuz ıste adam lısteye yazılmıs benı cıkarın dıyor sen benı yazın fark bu anla

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,253
7,395
113
bole sorun cıkardıgınız ıcın rollerde secılmıyorsunuz ıste adam lısteye yazılmıs benı cıkarın dıyor sen benı yazın fark bu anla
La boş yapma adama parayı istemiyorum dedim ben ne zaman listeye al dedim kaypaklık yapma. Adam bana özelden para vercem sanada diyor ben kabul etmiyorum dilencimiyim ben. Ben senin tavrına tutumuna kızıyorum. Oğuzhan reisle benim problemim yok eli açık adam ona ödül gönderebilirsin ama burda takip edenlerden roll açanlardan deniyorsa adam kendi de diyor ben takip etmedim diye

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,604
28,629
113
La boş yapma adama parayı istemiyorum dedim ben ne zaman listeye al dedim kaypaklık yapma. Adam bana özelden para vercem sanada diyor ben kabul etmiyorum dilencimiyim ben. Ben senin tavrına tutumuna kızıyorum. Oğuzhan reisle benim problemim yok eli açık adam ona ödül gönderebilirsin ama burda takip edenlerden roll açanlardan deniyorsa adam kendi de diyor ben takip etmedim diye
senı secmedım kaypak dıyen agzına wc acma aparatını sokarım gene olsun gene secmem senı

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,210
9,547
113
Ben deneme bonusu konusuna gidiyom

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,127
6,453
113
8 k çekim verdik şu ana kadar 5 k sı gitti dağıtıma yemin ediyorum. Daha gönül koyanlar var. Onlardan özür dilerim. Az daha tamam dersem ana para kalmayacak
Bende sana 3k sini bir maca at bu para yetmez diyecektim kesene bereket dost

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,253
7,395
113
nasıl zoruna gıtmıs adama dm atmıs secmedım senı bıdaha konularda gorursem senı sectırmıcem ekmek yok sana
Senin ipinlede kuyuya inecekler zaten sen anneni babanı sevmiyon olum dilencisin. Adam bana para vercem dedi kabul etmedim sen olsan abi ver elini ayağını öpeyim moduna girersin. Seni herkes biliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...