- 37,571
- 24,993
- 113
Dostlar @qguzh4nn0 dağıtımı yapacak ona atalım bilgileri
Kesene bereket kankaDostlar @qguzh4nn0 dağıtımı yapacak ona atalım bilgileri
bole sorun cıkardıgınız ıcın rollerde secılmıyorsunuz ıste adam lısteye yazılmıs benı cıkarın dıyor sen benı yazın fark bu anlaYok reis ben sana özelde de dedim ayıptır yaptığı kardeşimizin. Ben elime geçen her parayı burda roll açan adamım yazmama sebebi roll açmamammış. Konuyu karıştırmak istemem şansınız bol olsun 🍀
Oğuzhan reis takip etti mi dostum ?kanka adam 5 kısı sec dedı kımı sılıp senı yazaydım sole onu sıleyım
Oğuz abi kırmızı basssssssDostlar @qguzh4nn0 dağıtımı yapacak ona atalım bilgileri
La boş yapma adama parayı istemiyorum dedim ben ne zaman listeye al dedim kaypaklık yapma. Adam bana özelden para vercem sanada diyor ben kabul etmiyorum dilencimiyim ben. Ben senin tavrına tutumuna kızıyorum. Oğuzhan reisle benim problemim yok eli açık adam ona ödül gönderebilirsin ama burda takip edenlerden roll açanlardan deniyorsa adam kendi de diyor ben takip etmedim diyebole sorun cıkardıgınız ıcın rollerde secılmıyorsunuz ıste adam lısteye yazılmıs benı cıkarın dıyor sen benı yazın fark bu anla
Onda vardır zaten bilgilerDostlar @qguzh4nn0 dağıtımı yapacak ona atalım bilgileri
senı secmedım kaypak dıyen agzına wc acma aparatını sokarım gene olsun gene secmem senıLa boş yapma adama parayı istemiyorum dedim ben ne zaman listeye al dedim kaypaklık yapma. Adam bana özelden para vercem sanada diyor ben kabul etmiyorum dilencimiyim ben. Ben senin tavrına tutumuna kızıyorum. Oğuzhan reisle benim problemim yok eli açık adam ona ödül gönderebilirsin ama burda takip edenlerden roll açanlardan deniyorsa adam kendi de diyor ben takip etmedim diye
Sen şurdan kalkıp tuvalete gidemezsin lan dilenci. Dilenmediğin adam yok burda dandiksenı secmedım kaypak dıyen agzına wc acma aparatını sokarım gene olsun gene secmem senı
Dm yi kapat8 k çekim verdik şu ana kadar 5 k sı gitti dağıtıma yemin ediyorum. Daha gönül koyanlar var. Onlardan özür dilerim. Az daha tamam dersem ana para kalmayacak
nasıl zoruna gıtmıs adama dm atmıs secmedım senı bıdaha konularda gorursem senı sectırmıcem ekmek yok sanaSen şurdan kalkıp tuvalete gidemezsin lan dilenci. Dilenmediğin adam yok burda dandik
Bende sana 3k sini bir maca at bu para yetmez diyecektim kesene bereket dost8 k çekim verdik şu ana kadar 5 k sı gitti dağıtıma yemin ediyorum. Daha gönül koyanlar var. Onlardan özür dilerim. Az daha tamam dersem ana para kalmayacak
şu haşime verme odul felan art nıyetlı agzı bozuk bırısı kanka8 k çekim verdik şu ana kadar 5 k sı gitti dağıtıma yemin ediyorum. Daha gönül koyanlar var. Onlardan özür dilerim. Az daha tamam dersem ana para kalmayacak
İki bin dağıtacaktın üç daha mı ekledin üstüne8 k çekim verdik şu ana kadar 5 k sı gitti dağıtıma yemin ediyorum. Daha gönül koyanlar var. Onlardan özür dilerim. Az daha tamam dersem ana para kalmayacak
Senin ipinlede kuyuya inecekler zaten sen anneni babanı sevmiyon olum dilencisin. Adam bana para vercem dedi kabul etmedim sen olsan abi ver elini ayağını öpeyim moduna girersin. Seni herkes biliyonasıl zoruna gıtmıs adama dm atmıs secmedım senı bıdaha konularda gorursem senı sectırmıcem ekmek yok sana
Yazanlar kotu niyetli kisiler değildirDm yi kapat