http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mandela Etkisi Paralel Evrenler

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Muhtemelen kendi ölçeğimde hayalleri teorileri filtreliyorum, bana göre daha gerçekçiyse komik gelmiyor, fantastikse komik geliyor. basit hayaller iyidir :) Önce kablolu iletişim sonra kablosuz, önce teker bul, sonra f1 aracı.... şimdi teker bile bulmayan adam f1 aracı yapıcam dese komik gelirdi tahminen o vakit...

Birde mevzu zaman, evren vs olunca hepten uçuk duruyor.
giordano bruno 1548 dönemin baskıcı katolik kilisesinin ama merkezinde italyada doğmuş bir adam ne alaka diyeceksin ama dur ben sana bilimin nasıl hayaller üzerine basladıgını anlatayım. o dönemde katolik kilisesinin insanlara aktardıgı inanç dünya merkezli evren teorisi yani tüm herşey dünyanın etrafında dönüyor bu kesindir ve sorgulanamaz.
Bruno bu arada katolik kilisesinde rahip bir gece yatarken uzayı evreni hayal ederken kafasında bir teori yanıyor evren dünya merkezli olamaz diye evren çok büyük ve genişleyen bir yapıdır diye teori ortaya atıyor bak teleskop yok birden hayalini kuruyor bu düşüncenin ve tabiki vatikana ters düşünce hapise atılıyor ve tek bir nokta sunuyor papa brunoya ya tövbe edip günah çıkartıp düşüncelerinden vazgeceksin yada idam edileceksin ve idam ediliyor. bak bir hayal üzerine kurdugu bir teori yüzünden ölümü seçiyor.

ondan seneler sonra Galileo Galilei teleskobu icat ediyor ve brunonun hayalinin yani teorisinin gerçek oldugunu kanıtlıyor :)

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
giordano bruno da büyü varmış, şimdi olsa instgramda medyumlar 5 bine çözerdi işi :) Adama yazık olmuş.

İmamoğlunun yaptığı geçişi, Hulusi Akar'ın kızı yaptı şuanda gayet mutlu hayatına devam ediyor.... O işler çok karışık işler....

Rahmetli yada rahmetsiz Bruno hikayesi bana agora filmini hatırlatıı. İyi filmdi, izlemeyenlere öneririrm.

https://www.imdb.com/title/tt1186830/

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
hocam siyaset forumumu burası ? hadi bilim forumuda değilde öyle konu açıldı konusuyoruz yani siyaset ne alaka çok siyaset yapmak istiyorsan görüsüne inandıgın partide görev al
Siyaset yapmadım güncel olaydan örnek verdim gelmişler hikaye anlatiyorlar ne kamera var ne bişey o dönemde onu anlatiyorum

Meh2011met

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
89
28
Uzun bir süredir bu konuyu araştırıyorum elbet bilgi sahibi olan vardır acaba bu etkiyi kullanarak kuantum zamanda değişiklikler yapabilirmiyiz ?

Bilinen mandela etkileri;
mesela, pikachu'nun kuyruğunda siyah vardı di mi, yokmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 849191

miki fare'nin pantolonunda askı da yokmuş. nasıl olmaz ya.
Ekli dosyayı görüntüle 849192

kimisi paralel evrenler olduğundan bahsediyor, kimisi zaman makinesinin bulunmuş olduğunu, zamanda geriye gidilip bazı şeylerin değiştirildiğini ve domino etkisi olarak bilinçli yapılmasa da değişen minnacık bir şeyin bile kitlelerin anlayabileceği kamusal olaylarda kendisini gösterebildiğini, böylece de farkettiğimizi söylüyor. ikisi de mantıklı olabilir. bunun üzerine psikiyatristler, psikologlar, sosyologlar, fizikçiler... aklıma gelmeyen birçok meslekten insan oturup araştırma yapmalı. bu nedir? niye oluyor?

monopoly de ki amca'da da tek gözlük vardı diye hatırlıyorum.eminim neredeyse.

Ekli dosyayı görüntüle 849194

la vache qui rit ineğinde de halka vardı sanki.
Ekli dosyayı görüntüle 849195

acab bu etkiye tamamen inanarak kendi bilincimizdeki zamanda birşeyleri değiştirebiliyormuyuz ?
Adamsın.
Uzun bir süredir bu konuyu araştırıyorum elbet bilgi sahibi olan vardır acaba bu etkiyi kullanarak kuantum zamanda değişiklikler yapabilirmiyiz ?

kimisi paralel evrenler olduğundan bahsediyor, kimisi zaman makinesinin bulunmuş olduğunu, zamanda geriye gidilip bazı şeylerin değiştirildiğini ve domino etkisi olarak bilinçli yapılmasa da değişen minnacık bir şeyin bile kitlelerin anlayabileceği kamusal olaylarda kendisini gösterebildiğini, böylece de farkettiğimizi söylüyor. ikisi de mantıklı olabilir. bunun üzerine psikiyatristler, psikologlar, sosyologlar, fizikçiler... aklıma gelmeyen birçok meslekten insan oturup araştırma yapmalı. bu nedir? niye oluyor?

acab bu etkiye tamamen inanarak kendi bilincimizdeki zamanda birşeyleri değiştirebiliyormuyuz ?
tek paylaşımla seviye tespit yapılmış☺ Adamsınn. şimdi biz ne yazsak (ta) cehaletimizi iyice belli etsek🤣

Meh2011met

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
89
28

Adamsın.

tek paylaşımla seviye tespit yapılmış☺ Adamsınn. şimdi biz ne yazsak (ta) cehaletimizi iyice belli etsek🤣

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Ben biseye inanmadim sen 1540 yılına inanmissin kendini sorgula
ben bilimsel çevrelerin ve o dönemin vatikan kayıtlarının günümüze kadar gelmiş bilgilerinden aktardım o kadar benim inanmam yada inanmamam bu olayların yasanmadıgı anlamına gelmiyor yaşanmış ve kayıt altına alınmış :)
sana kalırsak yani senin düşüncene göre osmanlıda büyük bir yalan yani çünkü 700 sene önce kuruldu misal

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
ben bilimsel çevrelerin ve o dönemin vatikan kayıtlarının günümüze kadar gelmiş bilgilerinden aktardım o kadar benim inanmam yada inanmamam bu olayların yasanmadıgı anlamına gelmiyor yaşanmış ve kayıt altına alınmış :)
sana kalırsak yani senin düşüncene göre osmanlıda büyük bir yalan yani çünkü 700 sene önce kuruldu misal
Bana göre kanitlanmayan herşey yalan sen Osmanlı'nın bütün dünyaya hükümdar olup sadece Türkiye kaldığına inanıyor musun

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,810
10,688
113
Din yoksa bile böyle malca yasayacagina bir dine inan bişey kaybetmezsin yaşayıp gebermenin bir anlamı olmalı değil mi
bana mal diyorsun da kanıtlanmamış bir şeye inanan sen olduguna göre malda sensin ben inanmıyorum

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Vatikan kayıtlarını atsana buraya bakalım kanitlara

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Bana göre kanitlanmayan herşey yalan sen Osmanlı'nın bütün dünyaya hükümdar olup sadece Türkiye kaldığına inanıyor musun
sorunu anlamadım yada sen yanlıs yazdın bide kanıtlanmayan dediğin tüm bilimsel çevrelerin karanlık orta çağda ilk bilim ışığının böyle basladıgı ve sonrası rönansans ile devam ettiği kabul edilir. bide evet osmanlı zamanında hüküm sürdü atalarımız ve tüm büyük imparatorluklar gibi parçalandı bu tarihte olan birşey. roma, makedonya, büyük hun imparatorlugu, çin imparatorluğu, moğol imparatorluğu filan bir sürü örnek var

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
sorunu anlamadım yada sen yanlıs yazdın bide kanıtlanmayan dediğin tüm bilimsel çevrelerin karanlık orta çağda ilk bilim ışığının böyle basladıgı ve sonrası rönansans ile devam ettiği kabul edilir. bide evet osmanlı zamanında hüküm sürdü atalarımız ve tüm büyük imparatorluklar gibi parçalandı bu tarihte olan birşey. roma, makedonya, büyük hun imparatorlugu, çin imparatorluğu, moğol imparatorluğu filan bir sürü örnek var
Peki senin Osmanlı ile bilgini diğer ülkeler de bu şekilde mi anlatıyor onlarda kendi ulkelerinin her yere hükümdar olduğunu soylerler yani demek istediğim her ülke kendine göre bir hikaye yazar

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Vatikan kayıtlarını atsana buraya bakalım kanitlara
bunlar bilim tarafı yazıları

,

bunlar hristiyanlık çerçevesi yazıları

bu da vatikan kayıtlarında yani vatikan arşivlerinde davanın süreci neden olduğunu ve neden idama mahkum edildiğini anlatan vatikan arşivleri