http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mandela Etkisi Paralel Evrenler

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Bin mesaj oldun hadi git elmas boz kayıtlara elmas bozdun diye geçsin 🤣
iddia oynamıyorum futboldan anlamadıgım için bu arada 1000 mesaj değil 5 bin mesaj laf edeceksin bari git kuralı adam gibi oku öyle laf et

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
iddia oynamıyorum futboldan anlamadıgım için bu arada 1000 mesaj değil 5 bin mesaj laf edeceksin bari git kuralı adam gibi oku öyle laf et
Ben bin mesajdan iki gün önce bozdum herşeyi bildiğini sanma boş boş profesör gibi geziyorsun kuralı okumayan sensin cahil diyorsun bide millete

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
138
43
zamanda yolculuk konusunda haklısın geçmişe bağlantı kurulucak bir köprü yok ama ışık hızını unutma ışık hızına ne kadar yaklasırsan o kadar zaman yavaslar ve senin için saniyeler geçmişten dünyada günler aylar ve seneler geçmiş olabilir bu bir teori değil gerçeklik
Hayır, teoridir. Öncelikle madde ışık hızına ulaşamaz bu fiziğin kanunudur. İkinci olarak ışık hızına yaklaştıkça zaman yavaşlamaz, madde hızlanır. Daha önce denenmedi bu durum, herhangi bir ispatı yok. Yani teoridir. "The Flash" dizisi bu konuyu işlemiş, ama baya komplo teorisyenleri gibi işlemiş. Entropi dahil temel fiziğin bütün kurallarını çiğnemişler.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Ben bin mesajdan iki gün önce bozdum herşeyi bildiğini sanma boş boş profesör gibi geziyorsun kuralı okumayan sensin cahil diyorsun bide millete
cahil demedim kimseye birisine cahil diyecek bir insan değilim
bozduysan ne mutlu sana herkes senin gibi değil elmas bozmak için yorum yapmıyor

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Hayır, teoridir. Öncelikle madde ışık hızına ulaşamaz bu fiziğin kanunudur. İkinci olarak ışık hızına yaklaştıkça zaman yavaşlamaz, madde hızlanır. Daha önce denenmedi bu durum, herhangi bir ispatı yok. Yani teoridir. "The Flash" dizisi bu konuyu işlemiş, ama baya komplo teorisyenleri gibi işlemiş. Entropi dahil temel fiziğin bütün kurallarını çiğnemişler.
atom altı parçacıkların ışık hızına yaklastıgı deneyler var ben geçebilir demedim bu arada sadece ışık hızına yaklastıkça zaman yavaslıyor bunuda kara delikleri incelerken kesfettiler
bu arada deneyler

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
H
cahil demedim kimseye birisine cahil diyecek bir insan değilim
bozduysan ne mutlu sana herkes senin gibi değil elmas bozmak için yorum yapmıyor
He profesör he sensin seninle uğraşamam kuralları okumayip kural oku diyorsun bana akıl veriyorsun

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
H
He profesör he sensin seninle uğraşamam kuralları okumayip kural oku diyorsun bana akıl veriyorsun
uğrasmayacaksan neden değerli zamanını bana cevap yazmakla geçiriyorsun eh diyip görmezden de gelebilirdin mesela :D

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,435
3,533
113
atom altı parçacıkların ışık hızına yaklastıgı deneyler var ben geçebilir demedim bu arada sadece ışık hızına yaklastıkça zaman yavaslıyor bunuda kara delikleri incelerken kesfettiler
bu arada deneyler
Işık uzayda belli bi hıza sahip onu gecemiyosun ne yaparsan yap gecilmiyo uzayı daralta bilirsen ışık hızının üstüne cıkabilirsin şuan mümkün gözükmüyo ama olmaz da degil

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,435
3,533
113
Din bi inanç meselesidir bilimle acıklanmaz tanrının varlıgını yada yoklugunu bilimle kanıtlayamazsın cünkü inanç bilimsel degil inançsal bi olaydır

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,435
3,533
113
Osmanlıya gelince halkın%98 i cahildi okuma yazma bilmiyo yöneteninde böyle bi derdi yoktu zaten matbaa 100 yıl sonra gelmiş ne kadar cahil o kadar uzun hükümdarlık demek o yüzden osmanlının yok olması kacınılmazdı gitti hiç biye bişey götürmemiş osmanlı

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
348
199
43
Cehalet, bilgi ve tecrübe eksikliğidir. "Cahil" kelimesi, habersiz, hatta bilişsel uyumsuzluk ve diğer bilişsel ilişkilerdeki bir kişiyi tanımlayan ve önemli bilgi veya olgulardan habersiz olan bireyleri tanımlayabilen bir sıfattır.
ben senin yerine cahilliğin kelime anlamını yazdım.
tamam sana göre benim bilgilerim yanlış
doğrusunu anlatırmısın bende doğrusunu öğreneyim
İlla yoracan yav kanka 2. Ci mesajından basliyim Newton fiziği ve yasaları hatalı değil ve kimse de hatalı görmüyor . Kuantum yapıların işleyişin newtondan farklı olması işte ne bilim kozmik enflasyon kuantum dolanikligi çift yarık deneylerindeki elektronların dalga ve parçacık hareketleri keşifleri atom altında heyecan uyandirsafa standart fizik kuralları bizim boyutlarimizda gayette kusursuz işliyor. Bak bizim boyutlarimiz dedim burdan ilk mesajına geciyorum din argumanina baglamissin çocuğun dediğini . Sicim teorisine göre mutlak elektromanyetik kuvvet ve kütle çekim kuvvetlerinin dengelenmesini matematik formülü olarak 12 boyutlu bir kâinat yapısı açıklayabiliyor e 3 boyutun üstünde birinin de içindeyiz gerisi nerde. Bu da o arkadaşın başka alemler vardır demesini gayet bilimsel olarakda ortaya koyuyor biraz dusunursen.

Aybis44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
604
151
43
Taktik maktik yok bam bam bam

Cümlesi de hiç kullanılmamış . Mesela
Bence bunlar düşündürücü şeyler

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
İlla yoracan yav kanka 2. Ci mesajından basliyim Newton fiziği ve yasaları hatalı değil ve kimse de hatalı görmüyor . Kuantum yapıların işleyişin newtondan farklı olması işte ne bilim kozmik enflasyon kuantum dolanikligi çift yarık deneylerindeki elektronların dalga ve parçacık hareketleri keşifleri atom altında heyecan uyandirsafa standart fizik kuralları bizim boyutlarimizda gayette kusursuz işliyor. Bak bizim boyutlarimiz dedim burdan ilk mesajına geciyorum din argumanina baglamissin çocuğun dediğini . Sicim teorisine göre mutlak elektromanyetik kuvvet ve kütle çekim kuvvetlerinin dengelenmesini matematik formülü olarak 12 boyutlu bir kâinat yapısı açıklayabiliyor e 3 boyutun üstünde birinin de içindeyiz gerisi nerde. Bu da o arkadaşın başka alemler vardır demesini gayet bilimsel olarakda ortaya koyuyor biraz dusunursen.
ben newton fiziği yanlış demedim hataları var dedim örnek vermem gerekirsede kara deliklerin yer çekimi burada newtonun yerçekimi yasası hata veriyor mesela.

alem/evren ben evrenler olarak bahsedeyim zaten pararel evrenler dediğimiz muhabbet bilim kurguyu geçersek çoklu evrenler hipotezi altında açıklanıyor yani büyük patlama yaşandıgında tek bir evren değilde sonsuz evrenler oluşmuş olabilir. bilim kurguda bunu aldı pararel evrenler adı altında izleyiciye ve okuyucuya kendisini sattı.

bu arada tamam ben hatalıyım cidden 2 gündür burada yordum kendimi gideyim dizi izlim bari. heeyyy ahali özür dilerim herkesten :)

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
348
199
43
ben newton fiziği yanlış demedim hataları var dedim örnek vermem gerekirsede kara deliklerin yer çekimi burada newtonun yerçekimi yasası hata veriyor mesela.

alem/evren ben evrenler olarak bahsedeyim zaten pararel evrenler dediğimiz muhabbet bilim kurguyu geçersek çoklu evrenler hipotezi altında açıklanıyor yani büyük patlama yaşandıgında tek bir evren değilde sonsuz evrenler oluşmuş olabilir. bilim kurguda bunu aldı pararel evrenler adı altında izleyiciye ve okuyucuya kendisini sattı.

bu arada tamam ben hatalıyım cidden 2 gündür burada yordum kendimi gideyim dizi izlim bari. heeyyy ahali özür dilerim herkesten :)
Yok kardeşim hata mata yok da sen davet bonus linki falan varsa atsana Harman kaldık

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Yok kardeşim hata mata yok da sen davet bonus linki falan varsa atsana Harman kaldık
iki üç site yakaladımda dolandırıcılar deneme bonuslarıda yatırımlı ondan paylaşmadım pragmatic slotlar güncel değil. smsleri değerlendiriyorum ama yatırımlı bonusları paylaşmıyorum özellikle zaten millet zor kazanıyor onuda dolandırıcılara verdirtmenin bi amacı yok