- 13,142
- 6,682
- 113
Böyle şeyler kalpten söylenir bakma sen ona dost 🥸Birtek makina123 cifkofte icin iban at dedi. Bundan sonra herkes karaliste. Ulan tahir ulan tahir. Neyse makina123 bir markadir. Herkese iyi sabahalar ben kaçtım bu sefer
Böyle şeyler kalpten söylenir bakma sen ona dost 🥸Birtek makina123 cifkofte icin iban at dedi. Bundan sonra herkes karaliste. Ulan tahir ulan tahir. Neyse makina123 bir markadir. Herkese iyi sabahalar ben kaçtım bu sefer
Makinanin fotosuna bakınca 18 lik çıtır bi makina gibi duruyor. Marka da olur, kariyer de yapar tabi.Birtek makina123 cifkofte icin iban at dedi. Bundan sonra herkes karaliste. Ulan tahir ulan tahir. Neyse makina123 bir markadir. Herkese iyi sabahalar ben kaçtım bu sefer
Ben sana o kadının bi şarkısını atcam izle bi iğrenirsin kadından 😂😂Makinanin fotosuna bakınca 18 lik çıtır bi makina gibi duruyor. Marka da olur, kariyer de yapar tabi.
Rica ederim afiyet olsunTeşekkür ederim 🙏 Kesene bereket
Ben naptim la anlamadım hshddhBirtek makina123 cifkofte icin iban at dedi. Bundan sonra herkes karaliste. Ulan tahir ulan tahir. Neyse makina123 bir markadir. Herkese iyi sabahalar ben kaçtım bu sefer
Sana demedim bro genel olarak söyledim ben söylediklerimiKonunun dagitim miktariyla felan alakali degil kendi acimdan farkli birsey var o yuzden almak istemedim
Metinim bir aydır izliyorum. Uzun zamandan kastım oDıger hesabı bılmıyoz
Evet dostum kurt biraz yufka yürekli, o yüzden unutmuş gibi yaparmış@Barrios Dostun sevdiğim bir lafı var kurt kışı gecirir yedigi ayazida unutur
Sen neredesin aslan gardaşımEvet dostum kurt biraz yufka yürekli, o yüzden unutmuş gibi yaparmış
Sinirden stresten kendimi uykuya verdim iki gözümün çiçeği gardasimSen neredesin aslan gardaşım
Takma boş ver elbet bizimde güzel günlerimiz olacak gardaşım önemli olan sağlıkSinirden stresten kendimi uykuya verdim iki gözümün çiçeği gardasim
Ne güzel konuştun gardasim benim, sabır iyidir. Sabrediyoruz, sabredeykenden eleye eleye etramizda bi kaç güzel insan kaldı.Takma boş ver elbet bizimde güzel günlerimiz olacak gardaşım önemli olan sağlık
Sağlam 2-3 dost yeter de artar bile reşatım seviliyorsunNe güzel konuştun gardasim benim, sabır iyidir. Sabrediyoruz, sabredeykenden eleye eleye etramizda bi kaç güzel insan kaldı.
Eyvallah cansın gardasimSağlam 2-3 dost yeter de artar bile reşatım seviliyorsun
Mardinli Arif nasılsın kral iyisindir insallah. Sabah buralar fena karıştı milletin birbirine ana avrat küfür etmediği kaldı. Forumun iyice tadı kaçtiEvet dostum kurt biraz yufka yürekli, o yüzden unutmuş gibi yaparmış
Bir zamanlar ferdi vardı onu getirelim şenlenir forumMardinli Arif nasılsın kral iyisindir insallah. Sabah buralar fena karıştı milletin birbirine ana avrat küfür etmediği kaldı. Forumun iyice tadı kaçti
Hangi Ferdi ( Ferdi Kadıoğlu mu?) Eğer onu diyorsan banlandiktan sonra arkasindan bir çok kişi küfür etti bizi mağdur etti diye.. Benim çok fazla muhabbetim yoktu fakat @butragueno çok kollardi onu ne zaman roll yapsa, kupon tuttursa onu es gecmezdiBir zamanlar ferdi vardı onu getirelim şenlenir forum
Az yedirmedik bizde ona canım 😂Hangi Ferdi ( Ferdi Kadıoğlu mu?) Eğer onu diyorsan banlandiktan sonra arkasindan bir çok kişi küfür etti bizi mağdur etti diye.. Benim çok fazla muhabbetim yoktu fakat @butragueno çok kollardi onu ne zaman roll yapsa, kupon tuttursa onu es gecmezdi