- 6,550
- 5,390
- 113
Beter olsun amin ecmaineski bir multimilyoner cemsin eskiden olsa gonderırdı sonradan battı galeriyi arabaları sattı buralara düştü ilkokul arkadaşım 🥺
Beter olsun amin ecmaineski bir multimilyoner cemsin eskiden olsa gonderırdı sonradan battı galeriyi arabaları sattı buralara düştü ilkokul arkadaşım 🥺
Yeğenime kuru boya alicam hagddZekat ? İslama göre 600 tl zekatı var 😂😂
Uyu artık yaYeminle canim cekti sabah sabah uykuda tutmadi ruyasenem hanim
iban at 1k $Yeminle canim cekti sabah sabah uykuda tutmadi ruyasenem hanim
6 kutu alcan herhalde büyüyüncede kullansın diye 😂😂😂Yeğenime kuru boya alicam hagdd
Bu saatte cigkofteci yok bizim burada degerli markamakinacimiban at 1k $
Attığın 300 virabet roll de 3.adimi geçtik. Şaka bir yana tamamlarsak falan güne yayipta güzel olur beaUyu artık ya
iban at 1k $
Lütfen kazanAttığın 300 virabet roll de 3.adimi geçtik. Şaka bir yana tamamlarsak falan güne yayipta güzel olur bea
Az sanslar swiggerAttığın 300 virabet roll de 3.adimi geçtik. Şaka bir yana tamamlarsak falan güne yayipta güzel olur bea
Yok be oynamadım valla duruyor akşama artık6 kutu alcan herhalde büyüyüncede kullansın diye 😂😂😂
300 lirayı beğenmeyen gördükte 1k dolar beğenmeyen ilk defa görüyorum sen bu foruma fazlasınBu saatte cigkofteci yok bizim burada degerli markamakinacim
Eve söyleriz300 lirayı beğenmeyen gördükte 1k dolar beğenmeyen ilk defa görüyorum sen bu foruma fazlasın
Teşekkür ederim 🙏 Kesene bereketCiddiydim valla gününüz Güzel geçsin
Sen bizi makinayla bir mi tutuyon o bir marka biz ise normal insanBirtek makina123 cifkofte icin iban at dedi. Bundan sonra herkes karaliste. Ulan tahir ulan tahir. Neyse makina123 bir markadir. Herkese iyi sabahalar ben kaçtım bu sefer