- 6,570
- 5,404
- 113
Ismarlamam isterseniz hshdfBenimde canım cektiydi biliyon mu
Ismarlamam isterseniz hshdfBenimde canım cektiydi biliyon mu
yok dost benım cemsinle problemım yok muhabbetimde oldu önceden sorunum yok tavuk kesecem diyince patladım yoksa severiz cemsin hazretleriniKral bari sen girme bu toplara zaten ortalık karisik
Yok teşekkür ederim zaten burada para muhabbeti bir kapanmadı gitti buna da ben girmek istemem 😊🙏 teşekkür ederim yinede düşünmeniz yeter.Ismarlarım isterseniz
Ciddiydim valla gününüz Güzel geçsinYok teşekkür ederim zaten burada para muhabbeti bir kapanmadı gitti buna da ben girmek istemem 😊🙏 teşekkür ederim yinede düşünmeniz yeter.
300 bu devirde nasıl para o çiğ köfteden 2 tane alınıyorYok teşekkür ederim zaten burada para muhabbeti bir kapanmadı gitti buna da ben girmek istemem 😊🙏 teşekkür ederim yinede düşünmeniz yeter.
Para istiyormuş atsana ona sevecekmiş senideyok dost benım cemsinle problemım yok muhabbetimde oldu önceden sorunum yok tavuk kesecem diyince patladım yoksa severiz cemsin hazretlerini
güzel para300 bu devirde nasıl para o çiğ köfteden 2 tane alınıyor
Hahdhd poğaça börek simit ayraannKanka benimde canım bi iskender kebap çekti 2 porsiyon üstüne künefe
dmden yazdi tavuk degil koyun keserse söz ödeyecem diyorPara istiyormuş atsana ona sevecekmiş senide
Valla güzel para ruletde 1k yap çek git freebet al 1k ya 1kgüzel para
Kanka dediğim günün …. 😂Hahdhd poğaça börek simit ayraann
Aynen ben küçük şeylerden mutlu olduğum için benim için o 300 bile Dünya.birde çiğkofte 3 de olsa yinede yenir seviyorum 😊🙏300 bu devirde nasıl para o çiğ köfteden 2 tane alınıyor
Deve kessem ondan para çıkmazdmden yazdi tavuk degil koyun keserse söz ödeyecem diyor
Yedin mi 300 u hadhdKanka dediğim günün …. 😂
Hahaha@cemsin borcunu ödesin tavuk kesicem fakire fukaraya dağıtmak için
10dk 😂😂😂Yedin mi 300 u hadhd
HaahhhhhhAjJZAcemsin affet gülmekten altima sictim
10x yaptım bende herkes bu kumarı oynamasın kardeşim yaa hshc10dk 😂😂😂
eski bir multimilyoner cemsin eskiden olsa gonderırdı sonradan battı galeriyi arabaları sattı buralara düştü ilkokul arkadaşım 🥺Deve kessem ondan para çıkmaz
Zekat ? İslama göre 600 tl zekatı var 😂😂10x yaptım bende herkes bu kumarı oynamasın kardeşim yaa hshc