http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 900 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,026
4,554
113
@KANSIZ naptın da adamlar küstü gitti edep namus falan diyor birileri olaylar patladı herhalde hep ben yokken olur ztn
Miktarı begenmediler galiba ama kimse yanlış anlamasın adam 2. Ye dağıtıyor bı ton kredi var patlak elinde olsa fazlasını atar üstüne taş atıp kolunuz yorulmadi beyler bu seferlik idare edin

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,026
4,554
113
Miktarı begenmediler galiba ama kimse yanlış anlamasın adam 2. Ye dağıtıyor bı ton kredi var patlak elinde olsa fazlasını atar üstüne taş atıp kolunuz yorulmadi beyler bu seferlik idare edin
Gene roll açar attı kişiler açar kimseyi parayı kucumsemesin adam bugün 500 le basladi

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,048
2,040
113
Mamo sürekli dagitan biri dağıtımın 3ü 5i olmaz taş atıp yorulan yok sonuçta bencede kesene bereket bro @Mamoste güzel rolling olmuş uzun soluklu

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,048
2,040
113
Ayrıca 3k para dağıtan adamada laf edilmez istese 3 kişi 1k yapar geçer yada tek kişi 3k bu kadar takip eden olmuş konu sahibine ayıp etmeyin

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,054
3,736
113
3-5 kendını bılmez it banlatmıştır bu cocugun kımseye ben şahsen zararını gormedım benden de istedi para gonderdık zamanında unuttuk gıttı nolmus yanı ıstedıyse yoksayarsın adam sana zorla at mı diyor
Ne diyeyim kral ya biraz daha hoşgörülü olmak lazım aslında. Burada para isteyenlerin çoğu sigara tiryakisi olan kisiler çokta yadirgamamak lazım. Bu kumar adamı her türlü pozisyona sokuyor Allah sonumuzu hayretsin.

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,017
11,214
113
Beyler kimse atılan odulu begenmek zorunda degil saçmalamayin. Alir almaz kazananin bileceği is. Miktar da dagitanin bilecegi is. Kimse memnun etmek,kimse de mutlu olmak zorunda ddgil. Atilan ödüle gore karsilik verirsiniz odul atarken bu kadar

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,042
21,843
113
Bu nasıl yorum birader sen kimsinde adamları asagiliyorsun bu ne terbiyesizlik aq senin olduğun konuları takip edenlere de yazıklar olsun şu mesajini görüpte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...