- 20,669
- 6,244
- 113
? Ne oldu loBeni listeden çıkar
Bazı sığırlar mesajları yanlış algılıyor. Üç kuruş için kendimizi düşürmeyelim. Sonra dm mize yamanmaya gelsinler.
? Ne oldu loBeni listeden çıkar
Bazı sığırlar mesajları yanlış algılıyor. Üç kuruş için kendimizi düşürmeyelim. Sonra dm mize yamanmaya gelsinler.
Sana noldu da ındıanayı sen getırdınBeni listeden çıkar
Cok yeni gelen var dost. Ben de tanimiyom onlaei1 ay yoktum sadece benı tanımayan yoktur bnce
ben 2 mesaj yukarda senin hakkini savunuyorum iste benim bu forumdakilerle uyum sagliyamama sebebim tamda bu.Yok dost beni yazmasınlar sen konudaydin ama senin yazilman gerekti. Benim 80k maaşım var zaten ama faturalar için sadaka kutusu yaptıracağım forumda.
Kim onlar seni bilen biliyor
Kardolar iki kişiye lafım. Zamanı gelince konuşulur
B3n de anlamadim kime kizdi bizim marleyKim onlar seni bilen biliyor
Kım lo bızde bılekKardolar iki kişiye lafım. Zamanı gelince konuşulur
Sana dm den dediğim ilk meseleye sende geliyorsun degil miKardolar iki kişiye lafım. Zamanı gelince konuşulur
Senin yerinde olsam takmam 2-3 hafta önce ne alsan dağıttığını herkes biliyor.Kardolar iki kişiye lafım. Zamanı gelince konuşulur
Roll bıttı kaosu okuyabılırımKım lo bızde bılek
Kim olduklarini bilmiyorum ama morelini bence bozmaya değmez.Zaten morelini bozman daha çok hoşlarına gider 🙏boşverKardolar iki kişiye lafım. Zamanı gelince konuşulur
Kesenize bereket dostEvet listedeki herkese 300beyler böyle uygun görüldü arka planda bekleyen bı bu kadar daha varmis
Bana atma engine de selam söyle sagolsun haydi hepinize iyi sabahlar şimdidenEvet listedeki herkese 300beyler böyle uygun görüldü arka planda bekleyen bı bu kadar daha varmis
Demedın meraktan ölürük sakamıHayırlı sabahlar herkese
Konu uzamasın. Edebimizle muhabbet edelim. Tartışmalardan uzak durmak en güzeli. Herkese bol şans
Tartışmalardan uzak durmaya ben de çok gayret etmemle bilinirim de yeri gelince de konuşmak anlatmak lazım. Sen işini bilirsinHayırlı sabahlar herkese
Konu uzamasın. Edebimizle muhabbet edelim. Tartışmalardan uzak durmak en güzeli. Herkese bol şans